887 658 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

2143 Kistarcsa,
Semmelweis tér 1.
Információk a rendelőről

A kórház Kistarcsa központjában található, a helyi lakosok egészségügyi ellátásért felelős egészségügyi intézmény. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerzű berendezésekkel, eszközökkel végzik a betegellátást, a dolgozók folyamatos továbbképzésekben részesülnek, ezáltal a legminőségibb ellátást nyújtva a bete...

Tovább olvasom
Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

Információk a rendelőről

A kórház Kistarcsa központjában található, a helyi lakosok egészségügyi ellátásért felelős egészségügyi intézmény. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerzű berendezésekkel, eszközökkel végzik a betegellátást, a dolgozók folyamatos továbbképzése...
Tovább olvasom
2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház Kistarcsa központjában található, a helyi lakosok egészségügyi ellátásért felelős egészségügyi intézmény. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerzű berendezésekkel, eszközökkel végzik a betegellátást, a dolgozók folyamatos továbbképzésekben részesülnek, ezáltal a legminőségibb ellátást nyújtva a betegeknek.

Telefonszám:
28/506-800
28/507-648

Megközelíthetőség

A kórház a 3-as számú útról közelíthető meg, közvetlenül a Kistarcsa kórház hévmegálló szomszédságában helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése