517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet

Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet

Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az intézmény 1848-ban nyitotta meg kapuit, azóta is folyamatos fejlesztésekkel korszerűsítik. A kórház és három telephelye gondoskodik a lakosok egészségügyi ellátásáról. Telefonszám:1/461-47031/461-4706
1076 Budapest, VII. kerület, Péterfy Sándor utca 8-20.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az intézmény 1848-ban nyitotta meg kapuit, azóta is folyamatos fejlesztésekkel korszerűsítik. A kórház és három telephelye gondoskodik a lakosok egészségügyi ellátásáról.

  Telefonszám:
  1/461-4703
  1/461-4706

Megközelíthetőség

  A Keleti Pályaudvar közelében, a Betheln Gábor utcán végighaladva, majd balra kanyarodva a Péterfy Sándor utca végén található meg.

Vélemények

2018. október
Csak az első alkalommal,vártam /kissé/ többet.Amikor már bekerültem a rendszerbe,hihetetlenül gyorsan ment minden.Én a dr.Rupnik János Osztályán voltam,ahol /elhanyagolt/ balesetem miatt bal hüvejkujjam alsó tenyeremhez közeli /csuklónál/lettem műtve.A műtétet,Dr.Juhász Nóra és csapata végezte,igazi kórházi fegyelemmel.Itt is köszönöm munkályát.Tiszteletem az egész Intézetnek.Bernáth Béla Budaszi.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése