1 384 299 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pillangó Rendelő

Pillangó Rendelő

1149 Budapest, XIV. kerület,
Pillangó park 7. 2/5.
(Nagyzugló)
4.6 | 769 értékelés
Információk a rendelőről

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy a kismamák és mindannyiunk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a rendelőbe és a váróba hozzátartozók ne jöjjenek fel. Kérjük, hogy megérkezéskor mindenki mosson kezet. Akinek láza, hőemelkedése vagy köhögéssel járó betegsége van az ne jöjjön és hívja fel a háziorvosát. Kö...

Tovább olvasom
Pillangó Rendelő

Pillangó Rendelő

Információk a rendelőről

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy a kismamák és mindannyiunk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a rendelőbe és a váróba hozzátartozók ne jöjjenek fel. Kérjük, hogy megérkezéskor mindenki mosson kezet. Akinek láza, hőemelkedése vagy köhögéss...
Tovább olvasom
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó park 7. 2/5. (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy a kismamák és mindannyiunk védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a rendelőbe és a váróba hozzátartozók ne jöjjenek fel.

Kérjük, hogy megérkezéskor mindenki mosson kezet. Akinek láza, hőemelkedése vagy köhögéssel járó betegsége van az ne jöjjön és hívja fel a háziorvosát. Köszönjük megértésüket!

Akadálymentes

Igen

Vélemények

4.6 az 5-ből
769 értékelés alapján
5 csillag
53 %
4 csillag
45 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.7
Tisztasága 4.9
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.7
Megközelíthetősége 4.6

Részletes vélemények

Márta
2021. április
Kellemes környezet. Jó, hogy lehet várakozni bent és nem kint a hidegben. (Ma nagyon hideg volt)
Nem kellemetlen, de a megközelítéshez hozzá tenném, hogy a Pillangó utcai metrótól jobbra kell elindulni ha az úttesten átjöttünk egy játszótér mellett kell eljönni és a jobb oldalon az iskolát elhagyva lesz az épület. Annyi a nehézség, hogy a 10 emeletes házakra ki van írva h Pillangópark 8, 12 és a hetes nem közöttük van hanem a 12-es után :) De ez legyen a legnagyobb baj. Valamint ha csengetèskor nem nyitnak azonnal ajtót akkor nem kell aggódni. Csak türelem :)
Márti
2021. április
Doktor úr kedves, aranyos, tisztelettudó, emberi. Mindent részletesen elmondott. Nem találkoztam ennyire segítőkész orvossal. Nagyon szépen köszönöm!
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Magán szférához képest maximálisan pontos, kedves, udvarias, nem anyagias hozzáállás, maximálisan elégedett vagyok, nyugodt, higgadt légkör, minden kérdésemre választ kaptam.
A helyszín külső reklámja lehetne informálisabb a jobb megközelíthetőség érdekében, ill. felhívóbb, tekintve a kaputelefont és az emelet megjelölését. Kicsit titkosítva volt:)
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Nem volt ilyen.
Erika
2021. március
Nem volt ilyen!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Világos helyiség, tiszta, van mosdó, fogas, szól a zene, le lehet ülni, kulturált.
Kicsit nehezen találtam meg, mert a haztomb oldalában van a bejárat, ott a 1205ös kapucsengő a rendelőjé és a második emeletre kell menni majdnem a folyosó végén, de időbe telt mire ezt sikerült megtalálnom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
A rendkívül kedves, megnyugtató légkör.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
A doktor úr emberséges, kedves hozzáállása.
Nem volt ilyen.
Agnes
2021. január
Közverlen doktor,gyors precíz ellátás,válaszok.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése