1 567 830 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pozitron-Diagnosztika Központ

Pozitron-Diagnosztika Központ

1117 Budapest, XI. kerület,
Hunyadi János út 9-11.
(Albertfalva)
5.0 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

A tíz éves Pozitron-Diagnosztika Központ páciensbarát módon kiépített, elegáns, modern épületében fogadja pácienseit Budán, a XI. kerületben.  Szolgáltatásiank között leginkább képalkotó diagnosztikai eljárásokat kínálunk. Daganatos megbetegedéseket PET-CT vizsgálattal, szív- és érrendszeri panaszokat pedig Cardio-CT s...

Tovább olvasom

Pozitron-Diagnosztika Központ

Információk a rendelőről

A tíz éves Pozitron-Diagnosztika Központ páciensbarát módon kiépített, elegáns, modern épületében fogadja pácienseit Budán, a XI. kerületben.  Szolgáltatásiank között leginkább képalkotó diagnosztikai eljárásokat kínálunk. Daganatos megbetegedéseket PET-C...
Tovább olvasom
1117 Budapest, XI. kerület, Hunyadi János út 9-11. (Albertfalva)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A tíz éves Pozitron-Diagnosztika Központ páciensbarát módon kiépített, elegáns, modern épületében fogadja pácienseit Budán, a XI. kerületben.  Szolgáltatásiank között leginkább képalkotó diagnosztikai eljárásokat kínálunk. Daganatos megbetegedéseket PET-CT vizsgálattal, szív- és érrendszeri panaszokat pedig Cardio-CT segítségével tudunk diagnosztizálni. Ezeken kívül intézményünkben lehetőség van hagyományos CT vizsgálat, tüdőszűrés, laborvizsgálatok, kardiológiai és pszichiátriai szakrendelés igénybevételére is. A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz minden esetben orvosi beutalóra van szükség! Kardiológiai magánrendelésünkön a szív- és érrendszeri vizsgálatok teljes skálája vehető igénybe. A komplex kivizsgálásra jelentkezők a belgyógyászati és kardiológiai szakorvosi vizsgálat mellett EKG, terheléses EKG, szív ultrahang és 24 órás vérnyomás és EKG monitorozásban is részesülhetnek. Pszichiátriai magánrendelésünk a pszichés problémák számos fajtájának diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik, például hangulatzavarok, depresszió kezelése, súlyos stressz pszichés következményeinek felmérése, és igazságügyi pszichiátriai tanácsadás jogi ügyek esetén. A pszichiátriai kezelés során gyógyszeres és terápiás segítségnyújtás is történik.

Megközelíthetőség

Megközelítés személygépkocsival: A belváros felől érkezve Központunkat a XI. kerület Hunyadi János úton (Budafoki út folytatása) a jobb oldalon találja a 9. szám alatt. GPS koordináták: N 47,444930 E 19,044890 Megközelítés tömegközlekedéssel: Budáról a Móricz Zsigmond körtérről a 33 jelzésű busszal az Építész utcai megállónál leszállva 2-3 perces sétával éri el Központunkat.

Parkolás

Az intézmény udvarában lehetőség van díjmentes parkolásra.

Nyitva tartás

7:30 - 18:30

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5

Részletes vélemények

Varga Mária
2019. szeptember
Olyan vékony tűvel szúrtak, hogy semmit nem éreztem.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése