191 496 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Pre-Pharma

Pre-Pharma

Pre-Pharma

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Cégünk, a PRE-Pharma Kft. 2000-ben alakult. Alapítóink, dr. Szokolai Erzsébet és dr. Vass Ilona bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosok, 20 éves szakmai gyakorlattal, németországi és ausztriai tapasztalatokkal és a gyermekbőrgyógyászati betegségek ellátása...
Tovább olvasom
1095 Budapest, IX.kerület, Budapest, Üllői út 21. II. em 3

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Cégünk, a PRE-Pharma Kft. 2000-ben alakult.

  Alapítóink, dr. Szokolai Erzsébet és dr. Vass Ilona bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosok, 20 éves szakmai gyakorlattal, németországi és ausztriai tapasztalatokkal és a gyermekbőrgyógyászati betegségek ellátása területén szerzett nagy rutinnal kívánják kielégíteni az egészséges és szép bőr iránti egyre növekvő igényeket.

Parkolás

  az utcán - parkolási díjköteles

Nyitva tartás

  H-p: 10:00 - 18:00

Vélemények

2016. április
2016. március
A március 14.-i idúpontban arendelő nem volt nyitva. Az értékelést ne vegyék figyelembe, de a továbbiakban érdemes a nyitvatartásról és a betegek kiadott időpontjáról egyeztetni.
2016. március
Korrekt, gyors, kedves
Ilyen nem volt
2016. február
Az orvosnő kedvessége, a problémáról egyértelmű tájékoztatása.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2016. február
2016. február
2016. január
2016. január
2016. január
2016. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése