327 489 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Novák András - Proktológus

Dr. Novák András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Novák András koloproktológus magánrendelése. Proktológiai rendelésünkön a végbél számos és gyakori betegségeit diagnosztizáljuk illetve gyógyítjuk (aranyér, polyp, végbél vérzéses betegségei, fissura vagy berepedés, végbélsipoly és tályog, végbél d...

Tanulmányok

Általános orvosi diplomámat 2008-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd ezt követően általános sebészetből...

Tovább olvasom
Belvárosi Egészségcentrum
1136 Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 11. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 11.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Novák András koloproktológus magánrendelése. Proktológiai rendelésünkön a végbél számos és gyakori betegségeit diagnosztizáljuk illetve gyógyítjuk (aranyér, polyp, végbél vérzéses betegségei, fissura vagy berepedés, végbélsipoly és tályog, végbél daganatos betegségei). Sztómacentrumunkban a sztómával (hasfali bélkivezetéssel) élő páciensek mindennapi életét kívánjuk elősegíteni tanácsadással, sebészeti konzultációval és sztómaterápiás segédeszközökkel való ellátással.

Tanulmányok

  • Általános orvosi diplomámat 2008-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd ezt követően általános sebészetből tettem szakvizsgát 2014-ben

Vélemények

74 értékelés
2019. július
A doktor úr nagyon türelmes, kedves volt. Mindent érthetően elmagyarázott.
Nem volt.
2019. július
2019. május
Annak ellenére, hogy a doktor úr meglehetősen fiatal, nagy szakértelemmel rendelkezik. Vidám kisugárzása a vizsgálat alatt oldotta a feszültségemet.
2019. május
nem volt
nincs
2019. március
2019. február
Udvarias személyzet, tisztaság.
Nem volt ilyen.
2019. február
2019. február
Maximális odafigyelés a páciens felé, a panasz teljeskörű átbeszélése után tényleg fájdalommentes vizsgálat. Nem volt futószalag érzésem, nagyon alapos, kedves a Doktor Úr!
2019. február
Szimpatikus,segitokesz volt a doktor ur, Profi hozzaallas.
2019. január
Rendkívül figyelmes, kedves, türelmes volt. Odafigyel a betegére, részletesen elmagyarázott mindent.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése