1 713 102 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Provaletudo Kft.

Provaletudo Kft.

4400 Nyíregyháza,
Debreceni út 233/c
Információk a rendelőről

A Provaletudo Kft. 2006 óta foglalkozik gyógyászati segédeszközök, elsősorban ortopéd cipők, törzsfűzők, és protézisek gyártásával és foglalkozásával. A cég az ortopédia, traumatológia, reumatológia és rehabilitáció segédeszközeinek értékesítésén kívül ortopéd szakorvosi magánrendeléts is üzemeltet. A nyíregyházi magán...

Tovább olvasom
Provaletudo Kft.

Provaletudo Kft.

Információk a rendelőről

A Provaletudo Kft. 2006 óta foglalkozik gyógyászati segédeszközök, elsősorban ortopéd cipők, törzsfűzők, és protézisek gyártásával és foglalkozásával. A cég az ortopédia, traumatológia, reumatológia és rehabilitáció segédeszközeinek értékesítésén kívül or...
Tovább olvasom
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 233/c
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Provaletudo Kft. 2006 óta foglalkozik gyógyászati segédeszközök, elsősorban ortopéd cipők, törzsfűzők, és protézisek gyártásával és foglalkozásával. A cég az ortopédia, traumatológia, reumatológia és rehabilitáció segédeszközeinek értékesítésén kívül ortopéd szakorvosi magánrendeléts is üzemeltet. A nyíregyházi magánrendelésen európai szinten is színvonalas, igényes környezetben, magas szakmai színvonalon, várakozás nélkül fogadják pácienseiket. 

Megközelíthetőség

A rendelő a Metro áruház mellett található.

Nyitva tartás

H-P 8-16.30

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése