695 052 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Somogyi Szilvia - Pszichiáter

Dr. Somogyi Szilvia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr.Somogyi Szilvia - pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta-jelölt magánrendelése. 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Már az egyetemi éveim alatt is sokszor jobban érdekelt a betegség mögött húzódó ember, a maga él...

Specializáció

- Szorongásos, depressziós, pszichoszomatikus kórképek

Tanulmányok

  • 2018 Pszichiátria szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX. kerület - Üllői út 89.
1091 Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr.Somogyi Szilvia - pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta-jelölt magánrendelése.

2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Már az egyetemi éveim alatt is sokszor jobban érdekelt a betegség mögött húzódó ember, a maga élettörténetével, szubjektív érzéseivel, gondolataival, talán ez miatt fordult az érdeklődésem az pszichiátria felé. Tudományos diákkörösként a személyiségzavarokkal foglalkoztam, majd az egyetem elvégzését követően rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján kezdtem dolgozni, ahol 2018–ban szereztem pszichiátria szakvizsgát. A pszichiátria magánrendelés mellett a Viselkedés és Kognitív Terápiás Egyesületnél képződöm, mint pszichoterapeuta szakorvosjelölt, emellett rendszeresen tartok állatasszisztált foglalkozásokat a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Nappali Kórházában.

Fő profilom ugyan a pszichés betegek ellátása, ugyanakkor fontosnak tartom szomatikus orvosi tudásom naprakészen tartását, ezért éjszakai háziorvosi ügyeletekben is rendszeresen vállalok munkát.

Szorongó, kommunikáció nehézségekkel és hangulatzavarral küzdő pácienseim részére állatasszisztált-terápia lehetőségét is fel tudom ajánlani, mely foglalkozások során  „kollégám” Zsebi, aki képzett, terápiás kutya képesítéssel rendelkező kutya.

Fő érdeklődési köröm az organikus, szorongásos, depressziós és pszichoszomatikus kórképek.

Munkám során a komplex terápiás szemlélet híve vagyok: alapvetően gyógyszeres terápiával dolgozom, melyet szupportív betegvezetéssel, szükség esetén állatasszisztált-terápiával egészítek ki.

Konzultációs díjak:

Pszichiáter konzultáció: 15,000,-/50 perc

Receptírás kontrollvizsgálattal: 10,000,-/20 perc

Specializáció

  • - Szorongásos, depressziós, pszichoszomatikus kórképek

Tanulmányok

  • 2018 Pszichiátria szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

1 értékelés
2019. november
-
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése