Google+
1 020 548 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Szigetvári Beatrix

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Szigetvári Beatrix pszichiáter vagyok. Az egyetem elvégzése után egy évig a Mentőszolgálatnál dolgoztam, majd 14 évig GYES-en volt, és neveltem 5 gyermekemet, akik már nagyrészt felnőtt korúak, bár még mindnyájan tanulnak. 1999-ben visszaté...

Specializáció, szakmai háttér

Szorongások, pánikbetegségek kezelése, Kényszerbetegségek kezelése, Depresszió kezelése, Alvászavarok kezelése, Pszichoszomatikus betegségek kezelése, Autogén tréning, Kognitív és viselkedésterápia, 1984 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 2002 - Psz...

Tovább olvasom >
A

Corvin Orvosi Rendelő

1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Corvin Orvosi Rendelő

1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szigetvári Beatrix pszichiáter vagyok.

Az egyetem elvégzése után egy évig a Mentőszolgálatnál dolgoztam, majd 14 évig GYES-en volt, és neveltem 5 gyermekemet, akik már nagyrészt felnőtt korúak, bár még mindnyájan tanulnak. 1999-ben visszatértem dolgozni az orvoslásba, és 2000-től dolgozom pszichiáterként.

Ambuláns rendelés keretében elsősorban szorongó, a pánikbetegség különféle tüneteitől (feji, mellkasi, hasi panaszok) szenvedő fóbiában, kényszerbetegségben ( kényszergondolatok, kényszercselekvések) enyhe és közepes depresszióban alvászavarban pszichoszomatikus betegségekben szenvedő kliensekkel foglalkozom - már belgyógyászatilag, illetve a panaszoktól függően más szakterület által kivizsgált tünetek esetén.
Az autogén tréning, mint kiváló relaxációs módszer, valamint a kognitív és viselkedésterápiás módszerek nagymértékben hatékony terápiát nyújtanak ezekben a betegségekben.
Még nem beteg embereknek is nagyon fontos megtanulni egy relaxációs módszert, melynek alkalmazásával a krónikus káros stressz testi, lelki romboló hatása kiküszöbölhető. Egészségeseknek is nagyon jó módszer az autogén tréning rendszeres alkalmazása.
Amennyiben indokolt, és a páciens is szeretné, a gyorsabb javulás beindítására antidepresszív és átmeneti szorongásoldó gyógyszeres terápiára is van mód.
Aki igényli, annak szívesen adok táplálkozási tanácsokat, javaslok minőségi tápanyagokat fogyasztásra testi-lelki egészsége mielőbbi helyreállításához, megőrzéséhez.

Specializáció

 • Szorongások, pánikbetegségek kezelése
 • Kényszerbetegségek kezelése
 • Depresszió kezelése
 • Alvászavarok kezelése
 • Pszichoszomatikus betegségek kezelése
 • Autogén tréning
 • Kognitív és viselkedésterápia

Tanulmányok

 • 1984 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
 • 2002 - Pszichiátria szakvizsga
 • 2006 - Pszichoterapeuta szakvizsga (kognitív- és viselkedésterápia)
 • 2007 - autogén tréning oktató és pszichodráma asszisztens szakképesítés

Vélemények

2 értékelés

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491