883 170 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
PszichoFészek - Szeged

PszichoFészek - Szeged

6722 Szeged,
Madách utca 6.
Információk a rendelőről

2020. március 18-tól (szerda) minden PszichoFészek rendelő bezár, amíg ajárványhelyzet nem rendeződik. A továbbiakban egyelőre csak skype-oskonzultációkra lesz lehetőség.A PszichoFészek társas pszichológiai magánrendelő Szegeden is megnyitotta kapuit, itt pszichológus, gyermekpszichológus, pszichiáter, pár- és családer...

Tovább olvasom
PszichoFészek - Szeged

PszichoFészek - Szeged

Információk a rendelőről

2020. március 18-tól (szerda) minden PszichoFészek rendelő bezár, amíg ajárványhelyzet nem rendeződik. A továbbiakban egyelőre csak skype-oskonzultációkra lesz lehetőség.A PszichoFészek társas pszichológiai magánrendelő Szegeden is megnyitotta kapuit, itt...
Tovább olvasom
6722 Szeged, Madách utca 6.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
6722 Szeged, Madách utca 6.

Részletes adatok

Bemutatkozás

2020. március 18-tól (szerda) minden PszichoFészek rendelő bezár, amíg a
járványhelyzet nem rendeződik. A továbbiakban egyelőre csak skype-os
konzultációkra lesz lehetőség.

A PszichoFészek társas pszichológiai magánrendelő Szegeden is megnyitotta kapuit, itt pszichológus, gyermekpszichológus, pszichiáter, pár- és családerapeuta kollégákkal várják szeretettel a segítséget keresőket. 

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése