1 720 959 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pszichoház pszichoterápiás magánrendelő

Pszichoház pszichoterápiás magánrendelő

1067 Budapest, VI. kerület,
Eötvös u. 8. Fszt. 6.
(Terézváros)
Információk a rendelőről

A Pszichoház pszichoterápiás magánrendelőben komplex kezelést nyújtunk klienseinek. Pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta kollégáink segítenek a nehézségek, problémák, tünetek megismerésében, megértésében, a terápiás célok kitűzésében, a módszer kiválasztásában, és a terápia, a tanácsadás teljes fol...

Tovább olvasom

Pszichoház pszichoterápiás magánrendelő

Információk a rendelőről

A Pszichoház pszichoterápiás magánrendelőben komplex kezelést nyújtunk klienseinek. Pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta kollégáink segítenek a nehézségek, problémák, tünetek megismerésében, megértésében, a terápiás célok kitűzésében,...
Tovább olvasom
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 8. Fszt. 6. (Terézváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pszichoház pszichoterápiás magánrendelőben komplex kezelést nyújtunk klienseinek.

Pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta kollégáink segítenek a nehézségek, problémák, tünetek megismerésében, megértésében, a terápiás célok kitűzésében, a módszer kiválasztásában, és a terápia, a tanácsadás teljes folyamatában.

Rendelőnkben sokféle szolgáltatást nyújtunk: pszichológiai tanácsadást, dinamikus szemléletű pszichoterápiát, pár- és családterápiát, relaxációt, autogén tréninget, szimbólumterápiát, pszichodrámát, serdülő- és szülőkonzultációt.

 

Kollégáink felkészült, jól képzett pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta szakemberek, mindannyian rendelkezünk kórházi vagy pedagógiai szakszolgálati tapasztalattal és képzéseink során mindannyian hosszas önismereti munkában is részt vettünk. 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamossal Király utcáig, majd pár perc séta az Eötvös utcáig. (Városliget felé indulva a Király utcából az első utca balra)

Parkolás

utcán

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
25 %
4 csillag
75 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.25
Tisztasága 4.75
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4
Megközelíthetősége 4.5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése