1 164 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szepesi Anikó - Pszichológus

Szepesi Anikó

(6)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szepesi Anikó pszichológus, szexuálpszichológus magánrendelése. Húsz éve foglalkozom látássérült és tanulásban akadályozott, magatartás zavaros gyerekekkel, fiatalokkal és hozzátartozóikkal. Hiszek benne, hogy a legnehezebb helyzetekre is lehet megold...

Tovább olvasom
Szepesi Anikó - Pszichológus

Szepesi Anikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szepesi Anikó pszichológus, szexuálpszichológus magánrendelése. Húsz éve foglalkozom látássérült és tanulásban akadályozott, magatartás zavaros gyerekekkel, fiatalokkal és hozzátartozóikkal. Hiszek benne, hogy a legnehezebb helyzetekre is lehet megoldást találni és stresszmentesen élhető mindennapokat teremteni. Párhu...

Tovább olvasom
Szepesi Anikó magánrendelése
1136 Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 39. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szepesi Anikó pszichológus, szexuálpszichológus magánrendelése.

Húsz éve foglalkozom látássérült és tanulásban akadályozott, magatartás zavaros gyerekekkel, fiatalokkal és hozzátartozóikkal. Hiszek benne, hogy a legnehezebb helyzetekre is lehet megoldást találni és stresszmentesen élhető mindennapokat teremteni. Párhuzamosan tevékenykedem egy egészség és drogprevenciós és krízisintervenciós szervezetnél, ahol a függőség, a családi játszmák, a kamaszkor, a fiatal felnőttkor elakadásai, a különböző életkrízisek megoldásközpontú kezelésében szereztem gyakorlatot személyes, telefonos és online konzultációk során.

Szívügyem a hivatásgondozás, az, hogy az amivel mindennap foglalkozunk a legoptimálisabb időtöltés lehessen a számunkra. Legtöbbször annyit dolgozunk, hogy nincs időnk a legfontosabb kérdésekre, hogy ki vagyok én a munkámban, hogyan állok a munkatársaimmal, klienseimmel? Ezen kérdések célzott tisztázásában is állok rendelkezésre.

Az önismeret és a társas élet mindennek az alapja, ezért képzem magam a szexuálpszichológia témájában, ami magában foglalja a párkapcsolat, énkép, identitás, gyermekvállalás és elakadások megsegítését is.

Használok mese és szimbólumterápiás eszközöket, Szondi-féle rövid dinamikus Sorsanalízist, kognitív és rogersi konzultációs elemeket.

A fenti témákat tabu övezi, de én szeretném, ha erről bizalmi és segítő légkörben tudnánk beszélni.

Specializáció

 • életvezetési elakadás
 • szorongás
 • krízishelyzetek
 • függőség
 • párkapcsolati problémák
 • gyermeknevelés
 • családi problémák
 • hivatás- munkahelyi kérdések
 • SNI-s gyermekek nevelési kérdései
 • fogyatékossággal élő személyek és családjaik pszichés támogatása
 • függő személyek és hozzátartozóik támogatása
 • hivatásbéli elakadások
 • gyermekvállalási nehézségek

Tanulmányok

 • ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola Tiflópedagógus tanár, Tanulásban akadályozottak pedagógiája Terapeuta szakirány
 • Pécsi Tudomány Egyetem Pszichológus
 • KGRE Szupervízor szakképzés
 • ELTE Szexuálpszichológiai Szakképzés

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Nagyon nyitott volt a Doktornő. Jó volt, hogy már az első alkalommal úgy éreztem hasznos tanácsokkal, gyakorlatokkal látott el. Kellemes és feltöltő élmény volt.
Nem volt ilyen.
Katalin
2020. december
A szokásos profizmusa, felkészültsége az Anikónak. Az, hogy megkapom a figyelmet, partnerként kezel. Ha sírok, ha nevetek mindig a megfelelő hangsúllyal, hangszínnel szólal meg. Pozitív kisugárzása csak segít az önismeretben, a "démonjaim" legyőzésének. Köszönöm szépen.
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. december
Anikó, figyelme, felkészültsége, türelme..,.. Azt éreztem, jogy fontos vagyok
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
Az Anikó felkészültsége, pozitív kisugárzása, türelme. Egy órába sok minden belefért
Nem volt ilyen
András
2020. október
Végig figyelmesen és fókuszáltan folyt a beszélgetés, nagyon élvezetes volt.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése