Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Bukta Tünde

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Bukta Tünde pszichológus vagyok. Első diplomámat pedagógusként szereztem 2008-ban, majd deviáns személyiségfejlődésű gyermekek nevelésével foglalkoztam. Nyolc éve dolgozom a Magyar Honvédségnél, jelenleg csapatpszichológusként. Krízisintervenció, ...

Specializáció, szakmai háttér

Dohányzásról való leszokás segítése, Szakítás – elválás traumájának feldolgozása, Szexuális problémák, Testi betegségekkel küzdők életminőségének javítása, Művészetterápia, Evési zavarok, Alvászavarok, Debreceni Egyetem, pszichológia (2008), ELTE, egészségfejlesztő s...

Tovább olvasom >
A

PszichoFészek - VI. kerület

1067 Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 19. 3/34.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

PszichoFészek - VI. kerület

1067 Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 19. 3/34.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bukta Tünde pszichológus vagyok. Első diplomámat pedagógusként szereztem 2008-ban, majd deviáns személyiségfejlődésű gyermekek nevelésével foglalkoztam. Nyolc éve dolgozom a Magyar Honvédségnél, jelenleg csapatpszichológusként. Krízisintervenció, a dohányzásról való leszokás támogatása, pszichoszomatikus betegségekben szenvedők segítése a fő feladatom azon túl, hogy figyelemmel követem a békefenntartó misszióból visszatérő katonák életét. Hiszem, hogy szervezet öngyógyító folyamatainak beindításával sokat segíthetek magam és a hozzám fordulók életminőségének javításában. Tisztában vagyok azzal is, hogy a pszichoszomatikus betegségek hátterében kapcsolati zavarok vagy traumatikus élmények találhatók, és ezen zavarok feldolgozása szükséges ahhoz, hogy a testi betegséggel küzdő egyén a gyógyulás útjára lépjen. Szakmai munkám fő irányvonalává az egészséges életmód kialakításához szükséges készségek fejlesztése vált, dohányzásról való leszokást támogató programokat vezettem, valamint féléves egészségmagatartás-fejlesztő programot is indítottam, annak érdekében, hogy az egészséges életmódhoz szükséges gondolkodás-, érzés- és viselkedésmintákkal megismertessem a résztvevőket. Forduljon hozzám, ha már hosszú ideje szeretne leszokni a dohányzásról, de nem megy; ha valamilyen nagy szakítást vagy válást kell feldolgoznia; ha gyaníthatóan lelki eredetű testi problémái vannak; esetleg evés- vagy alvászavarokkal küzd.

Specializáció

  • Dohányzásról való leszokás segítése
  • Szakítás – elválás traumájának feldolgozása
  • Szexuális problémák
  • Testi betegségekkel küzdők életminőségének javítása
  • Művészetterápia
  • Evési zavarok
  • Alvászavarok

Tanulmányok

  • Debreceni Egyetem, pszichológia (2008)
  • ELTE, egészségfejlesztő szakpszichológusi képesítés (2010)

Vélemények

8 értékelés

„Tünde nagyon profi szakember, érdeklődő empátiával és bizalommal teli, kellemes hangulatot teremt. Még keresni fogom ha szükség lesz rá.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kellemes csalódás volt számomra, hogy nem a klasszikus alá-fölé rendeltségi viszony jelent meg a beszélgetés során, hanem teljes mértékben partneri és egyúttal nagyon megnyugtató, támogató. Nagyon gyorsan és könnyedén, aprócska kis kérdésekkel elérte a doktornő, ho...”

Végig olvasom
,

„megbízhatónak tartom, a beszélgetéshez kellemes hangulatot teremt kedves kisugárzásával másoknak is ajánlani fogom”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„elégedett voltam mindennel, csak jó tapasztalatom van”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom. Empatikus, türelmes.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Elégedett voltam mindennel.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig