1 473 510 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bukta Tünde - Pszichológus

Bukta Tünde

4.8 | 11 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bukta Tünde egészségfejlesztő szakpszichológus vagyok. Első diplomámat pedagógusként szereztem s deviáns személyiségfejlődésű gyermekek nevelésével foglalkoztam. 2008-tól foglalkozom pszichológiai támogatással, munkavállalók lelki támogatása, pszichosz...

Tovább olvasom
Bukta Tünde - Pszichológus

Bukta Tünde

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bukta Tünde egészségfejlesztő szakpszichológus vagyok. Első diplomámat pedagógusként szereztem s deviáns személyiségfejlődésű gyermekek nevelésével foglalkoztam. 2008-tól foglalkozom pszichológiai támogatással, munkavállalók lelki támogatása, pszichoszomatikus betegségekben szenvedők segítése áll munkám középpontjában....

Tovább olvasom
PszichoFészek - VI. kerület (Teréz krt. 19.)
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 19. 3/34. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bukta Tünde egészségfejlesztő szakpszichológus vagyok. Első diplomámat pedagógusként szereztem s deviáns személyiségfejlődésű gyermekek nevelésével foglalkoztam. 2008-tól foglalkozom pszichológiai támogatással, munkavállalók lelki támogatása, pszichoszomatikus betegségekben szenvedők segítése áll munkám középpontjában. Hiszem, hogy szervezet öngyógyító folyamatainak beindításával sokat segíthetek a hozzám fordulók életminőségének javításában. Tisztában vagyok azzal is, hogy a pszichoszomatikus betegségek hátterében kapcsolati zavarok vagy traumatikus élmények találhatók, és ezen zavarok feldolgozása szükséges ahhoz, hogy a testi betegséggel küzdő egyén a gyógyulás útjára lépjen. Szakmai munkám fő irányvonalává az egészséges életmód kialakításához szükséges készségek fejlesztése vált, dohányzásról való leszokást támogató programokat vezettem, valamint féléves egészségmagatartás-fejlesztő programot is indítottam, annak érdekében, hogy az egészséges életmódhoz szükséges gondolkodás-, érzés- és viselkedésmintákkal megismertessem a résztvevőket. Forduljon hozzám, ha már hosszú ideje szeretne leszokni a dohányzásról, de nem megy; ha valamilyen nagy szakítást vagy válást kell feldolgoznia; ha gyaníthatóan lelki eredetű testi problémái vannak; esetleg evés- vagy alvászavarokkal küzd.

Specializáció

 • Dohányzásról való leszokás segítése
 • Szakítás – elválás traumájának feldolgozása
 • Szexuális problémák
 • Testi betegségekkel küzdők életminőségének javítása
 • Művészetterápia
 • Evési zavarok
 • Alvászavarok

Tanulmányok

 • Debreceni Egyetem, pszichológia (2008)
 • ELTE, egészségfejlesztő szakpszichológusi képesítés (2010)

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
82 %
4 csillag
18 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.7
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Judit
2019. május
őszinte és figyelmes, segítőkész
Rebeka
2018. november
Tünde nagyon profi szakember, érdeklődő empátiával és bizalommal teli, kellemes hangulatot teremt. Még keresni fogom ha szükség lesz rá.
Adél
2018. október
Nagyon kellemes csalódás volt számomra, hogy nem a klasszikus alá-fölé rendeltségi viszony jelent meg a beszélgetés során, hanem teljes mértékben partneri és egyúttal nagyon megnyugtató, támogató. Nagyon gyorsan és könnyedén, aprócska kis kérdésekkel elérte a doktornő, hogy az addig hatalmasnak érzékelt problémáimat egy másik szemszögből meglássam és képes legyek átértékelni. Tonnányi sziklákat hagytam magam után a rendelőben, új emberként távoztam. Ha legközelebb "elakadok", biztosan visszajövök.
Tamara
2018. október
megbízhatónak tartom, a beszélgetéshez kellemes hangulatot teremt kedves kisugárzásával másoknak is ajánlani fogom
ádám
2018. szeptember
elégedett voltam mindennel, csak jó tapasztalatom van
Lilla
2017. szeptember
Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom. Empatikus, türelmes.
István
2017. szeptember
Elégedett voltam mindennel.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése