1 477 491 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bundzik Alíz - Pszichológus

Bundzik Alíz

5.0 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Okleveles pszichológusként és autogén tréning gyakorlatvezetőként várok felnőtteket és 16 év feletti serdülőket. Pszichológusi munkámmal célom, hogy a hozzám fordulók bizalmas, megértő légkörben fejlődhessenek. Időpontfoglalás autogén tréning módszer t...

Tovább olvasom
Bundzik Alíz - Pszichológus

Bundzik Alíz

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Okleveles pszichológusként és autogén tréning gyakorlatvezetőként várok felnőtteket és 16 év feletti serdülőket. Pszichológusi munkámmal célom, hogy a hozzám fordulók bizalmas, megértő légkörben fejlődhessenek. Időpontfoglalás autogén tréning módszer tanulására vagy egyéni tanácsadásra érhető el. Személyes és online ko...

Tovább olvasom
PszichoFészek - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Okleveles pszichológusként és autogén tréning gyakorlatvezetőként várok felnőtteket és 16 év feletti serdülőket. Pszichológusi munkámmal célom, hogy a hozzám fordulók bizalmas, megértő légkörben fejlődhessenek. Időpontfoglalás autogén tréning módszer tanulására vagy egyéni tanácsadásra érhető el. Személyes és online konzultációra is lehetőség van a megadott időpontokon kívül is! További időpontokról érdeklődjön a bundzikaliz@gmail.com-on.

Munkámhoz szupervízor segítségét veszem igénybe.

 

Az autogén tréning egy relaxációs folyamat, mellyel segíthetjük testünk megnyugvását, egyensúlyát. Bárki megtanulhatja, majd önállóan használhatja, ehhez csak gyakorlásra van szükség. Kifejezetten ajánlott annak, aki sokszor érzi, hogy feszült, ideges, rosszul alszik, gyakran fáradt, pszichoszomatikus problémákkal küzd (pl. fejfájás, vérnyomás probléma, hasfájás, IBS stb.), erősen lámpalázas vagy csak szeretne igazán magára figyelni.

 

Az életvezetési tanácsadás mondhatni egy egyszerű beszélgetés, mely segít Önnek az adott kérdéskört, nehézséget megérteni, más szemmel nézni rá vagy máshogy érezni azzal kapcsolatban. Ez a beszélgetés mindenkinél egyedi, hiszek abban, hogy mindannyian mások vagyunk.

Specializáció

  • Autogén tréning

Tanulmányok

  • Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia alap- és mesterszak
  • Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning módszerspecifikus képzés
  • Serdülő önismereti csoport vezetése tanfolyam (Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért)

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése