698 241 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Buzás Gabriella - Pszichológus

Buzás Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Buzás Gabriella pszichológus magánrendelése. Pszichológus és pszichológia szakos középiskolai tanári diplomámat az ELTE-n szereztem 2001-ben. Szakmai tapasztalataimat az akkor még működő Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben („Lipót”), a Jó...

Specializáció

 • -az önismeret gyarapításában,
 • -elakadásokkal való megküzdésben,
 • -veszteségek feldolgozásában,
 • -párkapcsolati nehézségek ese...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Buzás Gabriella pszichológus magánrendelése.

 

Pszichológus és pszichológia szakos középiskolai tanári diplomámat az ELTE-n szereztem 2001-ben. Szakmai tapasztalataimat az akkor még működő Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben („Lipót”), a Józsefvárosi Nevelési tanácsadóban pszichológusként, illetve általános iskolában, iskolapszichológusként gyarapítottam.

Később Szegeden rajzból szereztem diplomát, majd a Zeneakadémiához tartozó Hangszerészképző Iskolában vonóshangszer-készítő és -javító lettem. Jelenleg a katathym imagináció módszerét (KIP) tanulom a Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesületnél.

Pszichés támogatást nyújtani és hangszert javítani ugyanazon múlhatatlan reparálási szenvedélynek kétféle megjelenése. A kettőt a gyakorlatban – természetesen - egymástól teljesen függetlenül működtetem.

A KIP, azaz a katathym imagináció, a belső képalkotás útján segít az ismeretlen (mert tudattalan) algoritmusok - a saját belső működésünk - jobb megértésében. A megértés pedig a legtöbb esetben előfeltétele a továbblépésnek. A módszer pszichoanalitikus alapokon áll. Nem hiszek a lila ködben egyszer csak megtörténő változásokban, sem a taliga pénzért megvehető, könnyű utakban. A lélek konzervatív, nem változik csak úgy. Vagy a fejlődéssel, adott korban alakul, ha ennek nem szab gátat semmi, vagy később, de akkor az arra kódolt idő már eltelt. Ekkor jöhet az a munka, amiben segíteni tudok: ha kliensem a fájdalmain, hiányain, félelmein keresztül az ezeken túli belső szabadsága irányába kíván menni, vele megyek és segítek ösvényt vágni.

Kezeletlen részeink megszelídítése nemcsak önmagunkra és a saját életminőségünkre nézvést üdvözítő. A kilapátolt és komposztált lelki szeméttől a lelki termőföld gazdagodik és a velünk kapcsolatban lévőknek is jobb lesz az élet.

Specializáció

 • -az önismeret gyarapításában,
 • -elakadásokkal való megküzdésben,
 • -veszteségek feldolgozásában,
 • -párkapcsolati nehézségek esetén,
 • -önértékelési problémák kapcsán.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése