3 261 990 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Csató Valéria -

Csató Valéria

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Klinikai gyermekszakpszichológus vagyok, gyermek pszichoterapeuta módszerspecifikus képzettséggel rendelkezem. Okleveles pszichológus diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem. Gyermek és serdülő pszichoterápiával foglalkozom, pszichodinamik...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Csató Valéria -

Csató Valéria

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Klinikai gyermekszakpszichológus vagyok, gyermek pszichoterapeuta módszerspecifikus képzettséggel rendelkezem. Okleveles pszichológus diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem. Gyermek és serdülő pszichoterápiával foglalkozom, pszichodinamikus szemlélettel dolgozom. Emellett művészetterápiával, autogén tréni...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További pszichológus magánorvosok

Még több pszichológus

További pszichológus magánorvosok

Még több pszichológus orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Klinikai gyermekszakpszichológus vagyok, gyermek pszichoterapeuta módszerspecifikus képzettséggel rendelkezem. Okleveles pszichológus diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem. Gyermek és serdülő pszichoterápiával foglalkozom, pszichodinamikus szemlélettel dolgozom. Emellett művészetterápiával, autogén tréninggel és egyéb relaxációs, stresszcsökkentő technikákkal dolgozom. A kisebb és nagyobb gyermekek és serdülők nehézségeinek (magatartási, tanulási, érzelmi nehézségek) feltárásában és megoldásában segítek az életkorhoz igazodó diagnosztika és terápiás módszerek révén. A csecsemőkkel, legkisebb gyerekekkel és anyukájukkal baba-mama terápia keretén belül foglalkozom. Gyerekek óvodai és iskolai problémái, serdülők önismereti és önértékelési nehézségei közül szívesen segítek szorongásos, pszichoszomatikus panaszok, megterhelő életesemények kapcsán, tanulási és teljesítményproblémák esetén, különféle lelki eredetű tünetek jelentkezésekor valamint a szülőknek gyermeknevelési problémák esetén. Terápiás módszereim: Egyéni pszichoterápia, konzultáció és tanácsadás, kamasz konzultáció, szülő konzultáció, valamint a legkisebbek esetén baba-mama konzultáció.

Specializáció

  • Gyermek és serdülő pszichoterápia
  • művészetterápia
  • autogén tréning
  • relaxációs és stressz csökkentő technikák
  • baba-mama terápia
  • óvodai és iskolai problémák kezelése
  • serdülők önismereti és önértékelési nehézségeinek kezelése
  • szorongásos, pszichoszomatikus panaszok kezelése

Tanulmányok

  • 1984 ELTE Tudományegyetem Bölcsésztudományi kar diploma
  • 1991 klinikai gyermek szakpszichológus szakvizsga

Csató Valéria vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Csató Valéria a személyiségemnek megfelelő pszichoterápiát alkalmazott, amely során szorongási-beilleszkedési nehézségeimen, önértékelési problémáimon segített kiváló szakértelmével. Kedvessége, türelme, figyelmessége hatalmas segítség volt a terápia során.
Őszintén mondom, hogy ilyen nem volt. Vali kiváló szakember, odafigyel a pácienseire, akik igazából sokszor olyanok, mintha nem is a páciensei lennének.