1 164 813 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Cseke Eszter -

Cseke Eszter

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Cseke Eszter, okleveles pszichológus, család – és párterapeuta jelölt, tanácsadó szakpszichológus jelölt és mindfulness tréner vagyok. 2018-tól 2020 nyaráig a Szent János Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam pszichológusként, ahol az osztályon fekvő...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Cseke Eszter -

Cseke Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Cseke Eszter, okleveles pszichológus, család – és párterapeuta jelölt, tanácsadó szakpszichológus jelölt és mindfulness tréner vagyok. 2018-tól 2020 nyaráig a Szent János Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam pszichológusként, ahol az osztályon fekvő betegek pszichológiai ellátásának támogatása volt a feladatom. Első...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Cseke Eszter, okleveles pszichológus, család – és párterapeuta jelölt, tanácsadó szakpszichológus jelölt és mindfulness tréner vagyok.

2018-tól 2020 nyaráig a Szent János Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam pszichológusként, ahol az osztályon fekvő betegek pszichológiai ellátásának támogatása volt a feladatom. Elsősorban a demencia, depresszió, szorongás és krónikus fejfájás problémakörökkel találkoztam, illetve minden betegséggel (epilepszia, SM, stroke) ami egy neurológiai osztályon előfordulhat.

A kórházi munka mellett magánrendelés keretében pár-és családterápiákkal, illetve egyéni konzultációkkal foglalkozom. Tanácsadó szakpszichológus jelöltként kiemelt területem az életben jelentkező elakadások (munkahelyi problémák, párkapcsolati problémák) kezelése. Család – és párterapeuta jelöltként kiemelt területem a párkapcsolati elakadások, mozaik-családokban jelentkező problémák, egyszülős családokban előforduló nehézségek kezelése.

Pszichológusként szeretném a hozzám fordulókat abban segíteni, hogy biztonságos, empatikus környezetben ismerjék meg önmagukat, problémáik hátterében meghúzódó okokat. A tanácsadás során arra törekszem, hogy a kliensben bekövetkező változás, hosszú távon is segítse a problémakör megoldását.

Specializáció

 • pár- és családterápia
 • munkahelyi problémák
 • párkapcsolati problémák, elakadások

Tanulmányok

 • 2019 Eötvös Loránd Tudományegyetem – Tanácsadó szakpszichológus képzés (krízis szakirány)
 • 2018 Semmelweis Egyetem - Tudatos Jelenlét Alapú Kognitív Terápiás képzés
 • 2017 Magyar Családterápiás Egyesület Családterapeuta szakképzés
 • 2017 Pécsi Egyetem Pszichológia, Szociál- és szervezetpszichológia
 • 2015 Debreceni Egyetem Pszichológia, Viselkedéselemező
 • 2008 Kodolányi János Főiskola Művelődésszervezés és kommunikáció (Rendezvényszervező, Reklám, PR)

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Vivien
2020. augusztus
Maximális elégedettséggel tudom ajánlani! Párkapcsolati tanácsadás céljából kerestem fel, fél évig jártam hozzá rendszeresen és végül sokkal többet kaptam a szakértelmének köszönhetően, mint amiért kezdetekben hozzá fordultam. Mind az önbecsülésembe, mind az életminőségem javulásába fektetett energiám gyümölcsét köszönhetem az ő kíséretének, amiért örökké hálás leszek. Tiszta szívből és meggyőződésből tudom ajánlani őt bárkinek.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése