2 381 388 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Cser Zita - Pszichológus

Cser Zita

5.00 | 17 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Számomra a pszichológusi munka lényege az alázatos és szeretetteljes odafordulás a másik ember felé. Ez egyrészt magában hordozza a segítőszakmák legfőbb elvét: ne árts; valamint az elfogadást is, amely nélkül a szakmám értelmét veszítené. Szeretettel...

Tovább olvasom
Cser Zita - Pszichológus

Cser Zita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Számomra a pszichológusi munka lényege az alázatos és szeretetteljes odafordulás a másik ember felé. Ez egyrészt magában hordozza a segítőszakmák legfőbb elvét: ne árts; valamint az elfogadást is, amely nélkül a szakmám értelmét veszítené. Szeretettel várom tanácsadásra: - ha a szorongás nehezíti a mindennapjait; - h...

Tovább olvasom
2B Medical
1078 Budapest, VII. kerület, Nefelejcs utca 18. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Számomra a pszichológusi munka lényege az alázatos és szeretetteljes odafordulás a másik ember felé. Ez egyrészt magában hordozza a segítőszakmák legfőbb elvét: ne árts; valamint az elfogadást is, amely nélkül a szakmám értelmét veszítené.

Szeretettel várom tanácsadásra:

- ha a szorongás nehezíti a mindennapjait;
- ha szeretne hatékonyabb eszköztárat a stresszkezeléshez;
- ha hamarosan gyermeke fog születni és a várakozás örömét félelmek és szorongás árnyékolja be (félelem a szüléstől, a gyermekágyas időszaktól, esetleg attól, hogy a testvér(ek) mit fog(nak) szólni, hogy fog(nak) alkalmazkodni az új élethelyzethez)
- ha édesanyaként nemrég gyermeke született és úgy érzi, szétfeszíti a rengeteg kimondatlan, kimondhatatlan érzés, a félelmek, a nehézségek és a küzdelmek;
- ha édesapaként nemrég gyermeke született és úgy érzi, nem találja a helyét a frissen kialakuló családban, esetleg szeretné megérteni, mi zajlik a párjában és hogyan tudná őt a leghatékonyabban segíteni, vagy bármilyen elakadással küzd az apasággal, családdá formálódással kapcsolatban;
- ha nehézségei támadtak a párkapcsolatában, vagy épp annak hiányával küzd;
- ha önértékelési problémái vannak, nehezen fogadja el önmagát, nehezen bocsát meg önmagának, úgy érzi, nem tudja szeretni önmagát;
- ha fontos állásinterjúra vagy vizsgára készül és úgy érzi, jól jönne egy kis segítség a mentális felkészülésben;
- ha úgy érzi, elakadt az életében, vagy csak jólesne semleges környezetben szakemberrel együtt ránézni az életére: honnan indult, hol jár és merre tart;
- ha serdülőként szeretnél egy felnőttel beszélgetni, mert gondod akadt a suliban, a párkapcsolatban, a továbbtanulásban, a barátaiddal vagy otthon;
- ha szülőként szeretne segítséget kérni a kamasz gyermeke jobb megértéséhez és neveléséhez.


A szolgáltatás 16 éves kortól elérhető. 18 éves kor alatt szülői belegyező nyilatkozatra van szükség (elvált szülők esetén mindkét szülőtől).

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. június
Sok rossz tapasztalat után végre egy normális szakember ! Bárcsak elsőre hozzá jöttem volna…
-
K.
2022. május
Minden rendben ment. Pozitívan csalódtam, nem számítottam ilyen jó hangulatra, megoldásokra.
Minden rendben volt, egyáltalán nincs negatív tapasztalatom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Minden rendben volt. NAgyon jó válaszokat kaptam, és emellett rengeteg megerősítést is. Nagyon kedves, közvetlen és könnyed stílusú szakember.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Zita már az első beszélgetésen rátpintott a lényegre, ami a problémám forrása. Egy beszélgetés után is már úgy érzem jobban értem magamat és megnyugodtam hogy nem megoldhatatlan a problémám. Empatikus, nyugodt, és ettől nagyon könnyen megbíztam benne. Csak ajánlani tudom.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. április
Dr.nő nagyon kedves, mindig biztonságban éreztem magam vele. Nem sablon kérdéseket tesz fel hanem tényleg azzal foglakozik amit én mondok. Sajnos korábban több pszichológusnál volt rossz tapasztalatom, de itt minden rendben volt.. A rendelő hangulatos és modern, igazi ékszerdoboz és a többi dolgozó is nagyon kedvesek és közvetlenek. Olyan volt mintha egy összeszokott családba érkeztem volna.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. február
Nagyon jól kérdez és figyelmesen hallgat. Teljesen biztonságban éreztem magam vele. A kezdeti feszültséget könnyed humorral oldotta, ami nagyon szimpatikus volt számomra. A kérdések amiket feltesz és tanácsok amiket mond, mindig pont tökéletesek, mintha érezné mit kell mondania. Sok szakembert megjártam már, de eddig ő a legjobb.
Nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom. A rendelő is nagyon hangulatos.
hz.imre
2021. szeptember
Már a bemutatkozója alapján nagyon szimpatikusnak tűnt, ez élőben csak még inkább kiderült. Figyel, meghallgat, segít, szuper szakember.
-
Liza
2021. augusztus
Szívből ajánlom mindenkinek, aki olyan pszichológust keres, aki nemcsak elképesztően kedves és együttérző, de rendkívül bölcs gondolatokkal segíti a nehéz helyzetekben. Zita nem egyszer segített olyan értékeket és válaszokat meglelnem magamban, amelyeket egyedül biztosan nem leltem volna meg. Hálás vagyok, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzá.
-
Gabi
2021. augusztus
Nagyon nyitott és kedves volt végig. Úgy érzem a problémám gyökerét sikerült megtalálni és nagyon jó eszközöket kaptam arra, hogy a szorongásomat csökkenteni tudjam a mindennapokban is. Ezúton is köszönöm a beszélgetéseket! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szorongással küzd, vagy úgy érzi megrekedt valamely életszakaszába.
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése