1 473 480 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Deák Judit - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Deák Judit

4.8 | 7 értékelés
Beszélt nyelvek: francia, magyar
Bemutatkozás

Deák Judit klinikai szakpszichológus vagyok. Pszichológusként abban segítek, hogy az emberek fölöslegesen hurcolt szenvedéseiket letehessék, és felszabadultabban, könnyebb lélekkel éljenek tovább. A közös munkában a miért?-ek feltárására, megértésére h...

Tovább olvasom
Deák Judit - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Deák Judit

Beszélt nyelvek: francia, magyar
Bemutatkozás

Deák Judit klinikai szakpszichológus vagyok. Pszichológusként abban segítek, hogy az emberek fölöslegesen hurcolt szenvedéseiket letehessék, és felszabadultabban, könnyebb lélekkel éljenek tovább. A közös munkában a miért?-ek feltárására, megértésére helyezem a hangsúlyt. Foglalkozom szorongásos, depressziós problémákk...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Deák Judit klinikai szakpszichológus vagyok. Pszichológusként abban segítek, hogy az emberek fölöslegesen hurcolt szenvedéseiket letehessék, és felszabadultabban, könnyebb lélekkel éljenek tovább. A közös munkában a miért?-ek feltárására, megértésére helyezem a hangsúlyt. Foglalkozom szorongásos, depressziós problémákkal, betegségek pszichés oldalával, veszteségek feldolgozásával, valamint egyéb pszichés problémákkal. Párkapcsolati, családi problémák megoldására rendszerszemléletű családterápiás megoldást ajánlok, ezt a munkát egy szakember kollégával együtt, folyamatos szupervízió mellett végzem. Szakterületem az interkulturális pszichológia. Franciaországi tartózkodásom alatt diplomát szereztem egy ezen a területen speciális terápiás módszert oktató egyetemen. Azokat a gyerekeket, családokat várom akiknek nehézséget okozott, hogy országot, kultúrát , esetleg földrészt váltottak. Azoknak a gyerekeknek is segíteni tudok, akik franciául jobban ki tudják magukat fejezni, mint magyarul. ***** Psychologue clinicien ayant vécu et travaillé de nombreuses années en France, je propose mon assistance aux familles et aux couples francophones ou multiculturels qui séjournent temporairement ou durablement en Hongrie. J'exerce depuis plus de trente ans, dans des milieux variés : pratique privée, hôpital, école, foyer d'accueil... Je me suis également spécialisée ces dernières années dans les problématiques interculturelles. Mon expérience me permet de prendre en charge les patients en thérapie individuelle dans le cadre de consultations en langue française, et aussi de prendre en charge de votre enfant en thérapie individuelle dans les memes conditions. 

Specializáció

 • interkulturális pszichológia
 • terápia francia nyelven
 • családterápia
 • szorongás, depresszió
 • veszteségek feldolgozása

Tanulmányok

 • ELTE pszichológia szak
 • SOTE gyermek klinikai szakpszichológia
 • UNIVERSITÉ PARIS 8, Pratique clinique avec les migrants et leurs enfants (Klinikusi munka bevándorlókkal és bevándorlók gyermekeivel)
 • MCSE családterápiás képzés
 • MAKOMP KIP képzés

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
86 %
4 csillag
14 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 4.7

Részletes vélemények

Adrienn
2018. szeptember
A lányomat vittem el egy konzultációra, több ülésre is szükség lesz de már az első alkalommal nagyon pozitiv volt
Anikó
2018. június
Sokat segített állapotomon, ajánlani fogom másoknak is.
Korinna
2015. július
Anyukámmal közös nevezőre jutottak :)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése