1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Patrizia Romana Spartá - Pszichológus

Dr. Patrizia Romana Spartá

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok. Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással. Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelke...

Tovább olvasom
Dr. Patrizia Romana Spartá - Pszichológus

Dr. Patrizia Romana Spartá

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok. Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással. Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem, mind kutatási és kórházi, mind klinikai területén. A következő...

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok.

Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem  pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással.

Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem, mind kutatási és kórházi, mind klinikai  területén. 

A következő problémákon tudok segíteni:
  – A meddőség lelki okai avagy reprodukciós pszichológia. A pszichológiai konzultació elsődleges célja a meddőség hátterében álló lelki tényezők feltárása és  a stressz kezelése, csökkentése . Pszichológia kutatások jelentős hányada utal arra, hogy a meddőség hátterében stressz illetve szorongás állhat. Úgyszintén a többszoros sikertelenségek,vetélések és várakozások, egyéb kezelések jelentős stresszel és komoly pszichés, érzelmi terhekkel jarhatnak eggyütt, ami elkseredettség érzésével is párosulhat. A pszichológiai tanácsadás növelheti a sikeres teherbe esés esélyét, illetve a párkapcsolaton belül felmerülő problemák kezelését is elősegíti. 

- Kismamáknak tanácsadás  maternity blues – a 9 hónap alatti érzelmi hullámok átvészelése, relaxációs gyakorlatok megtanítása, amik a szülés lefolyását megkönnyíthetik. A terhesség ideje alatt felmerülő párkapcsolati problemákra tanácsadás.

- Pszichológia felkészités a szülésre

- Konzultáció a szexualitásról

- Személység pszichológia

- Relaxációs – meditációs gyakorlatok elsajatitása

– Komunikációs készségek fejlesztése a munka és a magánéletben

- Önértékelési problemák , önismeret és személység fejlesztés hogy megismerd magad hogy  egy bensőséges ,őszíntébb kapcsolatot épísd önmagaddal és másokkal

- Tanulási problémák 

– Párkapcsolati problémák

– Expat pszichológia ( ha külföldi a párod és a konfliktusok, félreértések  a kulturális külömbségek miatt adódhatnak.) Vagy ha külföldön készüsz élni, dolgozni.

–  Életvezetési tanácsadás.

– Gyakorlatok a “test-lélek” egyensúly eléréséhez.

– A hatékony fogyókúra pszichológiája 

Ajánlott a pszichológiai tanácsadás arra az esetre is, ha nem tudod pontosan mi a baj vagy tartós boldogtalanság, elégedetlenség kísér. Talán egyedűl is megoldható a problema, de egy szakember segítségével  gyorsabban, hatékonyabban tudsz  szembenézni velük, megoldást találni.
Lehetőséged lesz, hogy a problémákról egyértelműen, határozottan és ítéletektől mentes, biztonságos légkörben beszélgess.

Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni” (Carl Gustav Jung)

 

Specializáció

  • Reprodukciós pszichológia
  • Kismama tanácsadás
  • Párkapcsolati problémák
  • Hatékony fogyókúra pszichológiája

Tanulmányok

  • Padovai Tudományegyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése