1 164 831 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Patrizia Romana Spartá -

Dr. Patrizia Romana Spartá

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok. Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással. Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelke...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Patrizia Romana Spartá -

Dr. Patrizia Romana Spartá

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok. Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással. Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem, mind kutatási és kórházi, mind klinikai területén. A következő...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dott.ssa Patrizia Romana Spartá vagyok.

Tanulmányaimat Olaszországban a Padovai Tudományegyetemen végeztem  pszichológusként, kliniko dinamikus szakositással.

Magyar, olasz és angol nyelven konzultálok. Széleskörű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem, mind kutatási és kórházi, mind klinikai  területén. 

A következő problémákon tudok segíteni:
  – A meddőség lelki okai avagy reprodukciós pszichológia. A pszichológiai konzultació elsődleges célja a meddőség hátterében álló lelki tényezők feltárása és  a stressz kezelése, csökkentése . Pszichológia kutatások jelentős hányada utal arra, hogy a meddőség hátterében stressz illetve szorongás állhat. Úgyszintén a többszoros sikertelenségek,vetélések és várakozások, egyéb kezelések jelentős stresszel és komoly pszichés, érzelmi terhekkel jarhatnak eggyütt, ami elkseredettség érzésével is párosulhat. A pszichológiai tanácsadás növelheti a sikeres teherbe esés esélyét, illetve a párkapcsolaton belül felmerülő problemák kezelését is elősegíti. 

- Kismamáknak tanácsadás  maternity blues – a 9 hónap alatti érzelmi hullámok átvészelése, relaxációs gyakorlatok megtanítása, amik a szülés lefolyását megkönnyíthetik. A terhesség ideje alatt felmerülő párkapcsolati problemákra tanácsadás.

- Pszichológia felkészités a szülésre

- Konzultáció a szexualitásról

- Személység pszichológia

- Relaxációs – meditációs gyakorlatok elsajatitása

– Komunikációs készségek fejlesztése a munka és a magánéletben

- Önértékelési problemák , önismeret és személység fejlesztés hogy megismerd magad hogy  egy bensőséges ,őszíntébb kapcsolatot épísd önmagaddal és másokkal

- Tanulási problémák 

– Párkapcsolati problémák

– Expat pszichológia ( ha külföldi a párod és a konfliktusok, félreértések  a kulturális külömbségek miatt adódhatnak.) Vagy ha külföldön készüsz élni, dolgozni.

–  Életvezetési tanácsadás.

– Gyakorlatok a “test-lélek” egyensúly eléréséhez.

– A hatékony fogyókúra pszichológiája 

Ajánlott a pszichológiai tanácsadás arra az esetre is, ha nem tudod pontosan mi a baj vagy tartós boldogtalanság, elégedetlenség kísér. Talán egyedűl is megoldható a problema, de egy szakember segítségével  gyorsabban, hatékonyabban tudsz  szembenézni velük, megoldást találni.
Lehetőséged lesz, hogy a problémákról egyértelműen, határozottan és ítéletektől mentes, biztonságos légkörben beszélgess.

Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni” (Carl Gustav Jung)

 

Specializáció

  • Reprodukciós pszichológia
  • Kismama tanácsadás
  • Párkapcsolati problémák
  • Hatékony fogyókúra pszichológiája

Tanulmányok

  • Padovai Tudományegyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése