761 754 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fehérvári Fruzsina - Pszichológus

Fehérvári Fruzsina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Fehérvári Fruzsina pszichológus magánrendelése Fehérvári Fruzsina pszichológus, pár – és családterapeuta jelölt vagyok. Forduljon hozzám bizalommal egyéni pszichológiai konzultációért, ha úgy érzi, hogy jelenlegi élethelyzetében elakadt, nem tud lépni,...

Tanulmányok

 • 2016 - Az analitikus pszichológia alapjai 1-4. félév, MAPE
 • 2015 - Családterápia képzés szuper...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fehérvári Fruzsina pszichológus magánrendelése Fehérvári Fruzsina pszichológus, pár – és családterapeuta jelölt vagyok. Forduljon hozzám bizalommal egyéni pszichológiai konzultációért, ha úgy érzi, hogy jelenlegi élethelyzetében elakadt, nem tud lépni, ha szeretné jobban átlátni élethelyzetét, kapcsolatait, jobban megérteni viselkedését, érzelmeit, ha szeretné megtalálni saját belső erőforrásait annak érdekében, hogy a jövőben hatékonyabban tudjon szembenézni a felmerülő nehézségekkel. Akkor is várom jelentkezését, ha párjával való kapcsolatában, vagy családjában kialakult problémára szeretnének közösen megoldást találni, a kapcsolatot megerősíteni, visszaállítani a harmóniát, egyensúlyt, és a változásokhoz való alkalmazkodás képességét.

Tanulmányok

 • 2016 - Az analitikus pszichológia alapjai 1-4. félév, MAPE
 • 2015 - Családterápia képzés szupervíziós fázis, MCSE
 • 2015 Családterápia alapképzés, Magyar Családterápiás Egyesület
 • 2013 - 2019 150 óra sajátélményű önismereti terápia jungi analitikus kiképző terapeutánál
 • 2013 Pszichológia mesterképzési szak, Eötvös Loránd Tudományegyetem
 • 2010 Pszichológia alapképzési szak, Eötvös Loránd Tudományegyetem

Vélemények

3 értékelés
2018. október
a beszélgetés elején nagyon izgultam, nem tudtam hogy érthetően fogom e kifejezni a problémáim amivel hozzá fordultam. végül nagyon hasznosra kerekedett a konzultáció, feloldódtam és sok problémámra megoldást találtam köszönöm!
2018. szeptember
A légkör nem volt feszélyezett, barátságos és érdeklődő volt. Sokféle témát érintettünk mely által rájöttem dolgokra. Még biztosan fel fogom keresni a rendelést.
2017. november
A beszélgetést eredményesnek érzem, sokat javitott állapotomon. Még biztosan fel fogom keresni a rendelést.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése