375 039 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Félegyházy Anna - Pszichológus

Félegyházy Anna

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Félegyházy Anna vagyok, pszichológus. Magánrendelésemen magyar és angol nyelven tartok konzultációkat egyénileg érkezők, párok, valamint családok részére.

Specializáció

Egyéni konzultációk esetében többek közt a következő problémák felmerülésekor várom a jelentkezését:- hangulati változások- gy...

Tanulmányok

Magyar Családterápiás Egyesület - Családterapeuta képzés (szupervíziós fázis) Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület...

Tovább olvasom
Félegyházy Anna magánrendelése
1021 Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi út 54. (Pasarét)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi út 54.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Félegyházy Anna vagyok, pszichológus. Magánrendelésemen magyar és angol nyelven tartok konzultációkat egyénileg érkezők, párok, valamint családok részére.

Specializáció

  • Egyéni konzultációk esetében többek közt a következő problémák felmerülésekor várom a jelentkezését:- hangulati változások- gyakori fáradtság- kilátástalanság érzése- önértékelési problémák- életvezetési nehézségek- pályaválasztás kérdései- egyéb problémák.
  • Párkapcsolati konzultáció esetében az alábbi helyzetekben tudok segítséget nyújtani:- gyakori veszekedések- megcsalás- párkapcsolattal való elégedetlenség- kommunikációs problémák- gyerekneveléssel kapcsolatos kérdések- szexualitással kapcsolatos kérdések- egyéb problémák.
  • Családok esetében a következőkkel fordulhat hozzám: - Nevelési kérdések- gyakori viták- válással ,különéléssel kapcsolatos problémák- serdülőkkel kapcsolatos nehézségek- egyéb problémák.
  • A fentiek mellett foglalkozom még gyermekvárásra és házasságra való felkészítéssel, valamint fontos kiegészítője a munkámnak a Prepare/Enrich párkapcsolati diagnosztikai és tanácsadói csomag.

Tanulmányok

  • Magyar Családterápiás Egyesület - Családterapeuta képzés (szupervíziós fázis) Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület - Szexuálpszichológiai tanácsadó képzés Pécsi Tudományegyetem - Klinikai és Egészségpszichológia szakirány University of Edinburgh - Posztgraduális továbbképzés a kognitív pszichológia területén ELTE - Viselkedéselemző képesítés

Tagságok

  • Magyar Családterápiás Egyesület Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület

Vélemények

11 értékelés
2019. augusztus
2019. február
2018. december
kedves, profi szakember
2018. november
Szomszédlány.
-
2018. augusztus
Csak jó tapasztalatom van. A beszélgetés kellemes volt, sok dolgot át tudtunk beszélni. Fel fogom keresni még a rendelést.
2018. július
2018. július
Nagyon elégedett vagyok, még biztosan fel fogom keresni a rendelést.
2017. december
She was kind, and helpfull
2017. október
Őszintén megnyílhattam neki, pozitiv kisugárzása ezt nagyban elősegítette. Olyan kérdéseket tett fel, amik által jobban beleláttam a mélyebb emlékekbe, így derült kii a porblémám oka. Örülök, hogy hozzá foglaltam időpontot, másoknak is ajánlani fogom.
2017. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése
 
{{-- Minden jog fenntartva © 2019 www.foglaljorvost.hu--}}