1 886 466 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hajba Kálmán - Pszichológus

Hajba Kálmán

4.73 | 36 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Feren...

Tovább olvasom
Hajba Kálmán - Pszichológus

Hajba Kálmán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Ferenc szerinti klinikai pszichologiai tradíció, melyben kiemelt az alapo...

Tovább olvasom
Csányi Rendelő
1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Ferenc szerinti klinikai pszichologiai tradíció, melyben kiemelt az alapos diagnosztikai feltárás és az egyéni probléma kibontására irányuló elemzés. A segítő közreműködés bázisa pedig C.G. Jung szellemisége és tudása valamint jeles mai követőinek tanítása és útmutatása. Itt a „baj” mint sorsteher egyidejűleg a fejlődést követelő és kijelölő tényező, szimbolikus megértése, azonosítása, tudatosítása, integrálása által. Specifikáció: Akadályt, kudarcot, krízist, pánikot, erőtlenséget, szervi tünetet kiváltó pszichés vagy mentális zavarok szélesebb spektruma. A kapcsolódás, kötődés, alkalmazkodás, teljesítés, megfelelés, sorsalakítás terén viselt gátoló, blokkoló tények, az igyekezettel ellentétes kimenetelű kifejletek bármelyike. A tünet eredetének a személyes múltban és a jelen reakciómódokban fellelhető forrását autogén alapú és szimbolikus kiterjesztésű fejlődési folyamatban mintegy túlhaladva, ám energiáját megtartva hasznosítani.. A rendelőn belül neuologiai, pszichiátriai és addiktológiai konzultáció, szükség esetén szakvizsgálat biztosított.

Specializáció

 • alvászavar
 • figyelemzavar
 • hangulatingadozások
 • kötődési problémák
 • táplálkozási zavar
 • sexuális problémák
 • pszichoszomatikus zavarok
 • önazonosítási problémák

Tanulmányok

 • 1981 Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
 • 1985 klinikai szakpszichológus szakvizsga

Vélemények

4.73 az 5-ből
36 értékelés alapján
5 csillag
81 %
4 csillag
11 %
3 csillag
8 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.72
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.81
Megfelelő volt az ellátásod? 4.69

Részletes vélemények

Viktória
2021. november
Hamar feloldódtam, gördülékeny volt a beszélgetés.
-
Tímea
2021. augusztus
A pszichológus jelenléte nagyon megnyugtató. Már két alkalom után javulást tapasztalok.
Nem volt ilyen.
Sára
2021. augusztus
Kálmán kedves és figyelmes, szeretettel ajánlom mindenkinek.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
-
Nincs
Emese
2020. augusztus
Évekkel ezelőtt voltam nála pszichodiagnosztika miatt. Nagyon alapos volt és az eredményt is érthetően összefoglalta számomra. Én kimondottan félek a férfi pszichológusoktól, de biztonságban éreztem magam. Szerintem tapasztalt és jó szakember.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. június
Kedves,figyelmes szakember a pszichológus úr. Barátságos és együttérző hangulatot adott az első alkalmon,bizalommal fogok visszamenni hozza folytatni a kezelést.
-
Benedek
2019. október
Minden rendben volt
-
Andrea
2019. július
Kedves, segítőkész, bizalmat szavaz azonnal (saját magamnak tölthettem vizet első alkalommal), jó emberismerő, tapasztalt, nagyon kedves.
Nincs.
Anita
2019. május
Nagyon kellemes hangulatot árasztó, nyugodt, kedves, és felettébb jó szakembernek tartom a saját fantasztikus tapasztalatom alapján.
-
Tamás
2018. november
Hihetetlenül kedves és udvarias és türelmes volt a Doktor Úr. Már az első beszélgetés után éreztem javulást. Csak ajánlani tudom.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése