2 376 345 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hajba Kálmán - Pszichológus

Hajba Kálmán

4.50 | 43 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Feren...

Tovább olvasom
Hajba Kálmán - Pszichológus

Hajba Kálmán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Ferenc szerinti klinikai pszichologiai tradíció, melyben kiemelt az alapo...

Tovább olvasom
Csányi Rendelő
1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hajba Kálmán klinikai szakpszichológus magánrendelése. Korábban neuro-rehabilitáción, majd hosszú ideig a központi pszichiátrián (OPNI), utána fővárosi kerület pszichiátriai és addiktológiai szakrendelőjében működtem. Tevékenységem alapja a Mérey Ferenc szerinti klinikai pszichologiai tradíció, melyben kiemelt az alapos diagnosztikai feltárás és az egyéni probléma kibontására irányuló elemzés. A segítő közreműködés bázisa pedig C.G. Jung szellemisége és tudása valamint jeles mai követőinek tanítása és útmutatása. Itt a „baj” mint sorsteher egyidejűleg a fejlődést követelő és kijelölő tényező, szimbolikus megértése, azonosítása, tudatosítása, integrálása által. Specifikáció: Akadályt, kudarcot, krízist, pánikot, erőtlenséget, szervi tünetet kiváltó pszichés vagy mentális zavarok szélesebb spektruma. A kapcsolódás, kötődés, alkalmazkodás, teljesítés, megfelelés, sorsalakítás terén viselt gátoló, blokkoló tények, az igyekezettel ellentétes kimenetelű kifejletek bármelyike. A tünet eredetének a személyes múltban és a jelen reakciómódokban fellelhető forrását autogén alapú és szimbolikus kiterjesztésű fejlődési folyamatban mintegy túlhaladva, ám energiáját megtartva hasznosítani.. A rendelőn belül neuologiai, pszichiátriai és addiktológiai konzultáció, szükség esetén szakvizsgálat biztosított.

Specializáció

 • alvászavar
 • figyelemzavar
 • hangulatingadozások
 • kötődési problémák
 • táplálkozási zavar
 • sexuális problémák
 • pszichoszomatikus zavarok
 • önazonosítási problémák

Tanulmányok

 • 1981 Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
 • 1985 klinikai szakpszichológus szakvizsga

Vélemények

4.5 az 5-ből
43 értékelés alapján
5 csillag
77 %
4 csillag
9 %
3 csillag
7 %
2 csillag
0 %
1 csillag
7 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.49
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.56
Megfelelő volt az ellátásod? 4.47

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
-
Se kép, se hang. A lefoglalt időpontban megjelentem a rendelője előtt, de a doktor úr nem tartózkodott ott.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
-
A foglalt időpont előtti éjszaka egy tömör, rideg e-mailben mondta le a rendelést arra hivatkozva hogy a foglaljorvost felületén rögzített foglalások nem fedik a valóságot. Kérdem én, akkor miért vannak meghirdetve neki itt szabad időpontok, ha nem tudja tartani őket?!
Viktória
2021. november
Hamar feloldódtam, gördülékeny volt a beszélgetés.
-
Tímea
2021. augusztus
A pszichológus jelenléte nagyon megnyugtató. Már két alkalom után javulást tapasztalok.
Nem volt ilyen.
Sára
2021. augusztus
Kálmán kedves és figyelmes, szeretettel ajánlom mindenkinek.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
-
Nincs
Emese
2020. augusztus
Évekkel ezelőtt voltam nála pszichodiagnosztika miatt. Nagyon alapos volt és az eredményt is érthetően összefoglalta számomra. Én kimondottan félek a férfi pszichológusoktól, de biztonságban éreztem magam. Szerintem tapasztalt és jó szakember.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. június
Kedves,figyelmes szakember a pszichológus úr. Barátságos és együttérző hangulatot adott az első alkalmon,bizalommal fogok visszamenni hozza folytatni a kezelést.
-
Benedek
2019. október
Minden rendben volt
-
Andrea
2019. július
Kedves, segítőkész, bizalmat szavaz azonnal (saját magamnak tölthettem vizet első alkalommal), jó emberismerő, tapasztalt, nagyon kedves.
Nincs.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése