1 020 624 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hang András - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Hang András

(12)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen, klinikai szakpszichológusként a Debreceni Egyetem Orvostovábbképző Centrumában végeztem, majd a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés következett (2016-2018). Személyre szabott hozzáálláso...

Tovább olvasom
Hang András - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Hang András

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen, klinikai szakpszichológusként a Debreceni Egyetem Orvostovábbképző Centrumában végeztem, majd a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés következett (2016-2018). Személyre szabott hozzáállásommal hatékonyságra törekvő, biztos szakmai háttérrel és tapasztalato...

Tovább olvasom
Hang András klinikai szakpszichológus magánrendelése
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 26. I. emelet 3. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen, klinikai szakpszichológusként a Debreceni Egyetem Orvostovábbképző Centrumában végeztem, majd a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés következett (2016-2018). Személyre szabott hozzáállásommal hatékonyságra törekvő, biztos szakmai háttérrel és tapasztalatokkal rendelkező klinikai szakpszichológus vagyok. Fontos számomra a folyamatos szakmai és emberi fejlődés, a hozzám fordulók emberi szabadságának és értékeinek tiszteletben tartása.

Specializáció

 • pszichés betegségek pszichoterápiás kezelése
 • kapcsolati problémák feloldása eseti konzultációs, illetve terápiás szinteken

Kórházi háttér

 • Főnix Kastélyszanatórium, Nógrádgárdony (2009-2012)
 • Toldy Ferenc Kórház, I. Pszichiátriai osztály, Cegléd (2012-2016)
 • JEK Támasz Addiktológiai Gondozóintézet, Budapest (2016-óta)

Tanulmányok

 • Pszichológus: Szegedi Tudományegyetem, 2008
 • Klinikai szakpszichológus: Debreceni Egyetem, Orvostovábbképző Centrum, 2013
 • Pszichodráma (MPE)
 • Coaching (ELMACOIN)
 • Integratív pszichoterápia (IPE)
 • TÜNDÉRHEGYI EURÓPAI PSZICHOTERAPEUTA KÉPZÉS (TEPKI), 2016-2018
 • Transference Focused Psychotherapy, TFP-Mo. Munkacsoport szervezésében (16-18)

Tagságok

 • MOK, IPE, MPE,

Vélemények

12 értékelés
2019. november
2019. szeptember
Kedves, szimpatikus szakember. Végig odafigyelt rám, elfogadva éreztem magam, meg tudtam nyílni a jelenlétében. Elgondolkodtató, előrevivő válaszokat kaptam.
Nem volt.
2019. szeptember
2019. július
2019. július
Kellemes volt maga a beszélgetés és ahogy figyelte amit mondok .Bízom benne hogy a problémáim javulni is fognak a segítségével .
Nincs ilyen
2018. április
A szorongásaim mára teljesen elmúltak, a konzultációk minden alkalommal nagyon hatásosak voltak. A továbbiakban is fel fogom még keresni a rendelést, úgy érzem a gyógyulás felé vezető út már nem olyan hosszú.
2018. március
Többször voltam a rendelésen, minden alkalom jó hangulatban telt, és a problémáim fokozatosan kezdtek megoldódni,a minek nagy köszönettel tartozok.
2018. január
A vélemények alapján választottam és engem sem ért csalódás. Örülök, hogy rögtön jó szakemberre leltem és nem kell keresgetnem a megfelelő pszichológus után.
2017. december
Elmondhattam a problémáimat, nem kellett feszengve éreznem magam. A rendelő hangulata vidám volt, ez sokat segitett a feloldódásban
2017. szeptember
Empatikus, közvetlen stílusú.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése