1 774 674 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Horváth Kinga - Pszichológus

Horváth Kinga

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Horváth Kinga vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat a Babeş - Bolyai Tudományegyetemen szereztem. Már az egyetemi éveim alatt igyekeztem minél szélesebb körű szakmai tapasztalatot szerezni, így több helyen is dolgoztam önkéntesként. Többek között...

Tovább olvasom
Horváth Kinga - Pszichológus

Horváth Kinga

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Horváth Kinga vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat a Babeş - Bolyai Tudományegyetemen szereztem. Már az egyetemi éveim alatt igyekeztem minél szélesebb körű szakmai tapasztalatot szerezni, így több helyen is dolgoztam önkéntesként. Többek között olyan gyermekekkel, akiknek valamilyen fejlődési vagy pszichés sajá...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Gyermek rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 1. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Horváth Kinga vagyok, okleveles pszichológus.

Diplomámat a Babeş - Bolyai Tudományegyetemen szereztem. Már az egyetemi éveim alatt igyekeztem minél szélesebb körű szakmai tapasztalatot szerezni, így több helyen is dolgoztam önkéntesként. Többek között olyan gyermekekkel, akiknek valamilyen fejlődési vagy pszichés sajátosság miatt beilleszkedésük akadályokba ütközött. Hogy betekintést nyerhessek a klinikum világába, egy évet eltöltöttem a Szent János Kórház Pszichiátria és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán, ahol további tapasztalatra, és tudásra tehettem szert felnőtt kliensek esetében is.

Iskolapszichológusként számos problémával találkoztam. Munkámmal közvetett és közvetlen módon segítettem a gyermekek személyiségfejlődését, kognitív és érzelmi fejlődésük biztonságát, családtagjaikat pszichésen támogattam. Többek között prevenciós feladatokat láttam el, pszichológiai állapot- és státuszfelmérést végeztem, tanulási nehézségekkel és tehetséggondozással foglalkoztam, pályaválasztási tanácsadásban segítettem a hozzám fordulókat.

„A családok, mint az egyének, egyedülállóak.” - állítja Norman Vincent Peale. Munkám során főként rendszerszemléletben gondolkodom, illetve fontos érték számomra az elfogadó, biztonságos szeretetteljes környezet és a következetesség. Nincs két egyformán működő ember, mint ahogy nincs két egyformán működő család sem. A gyermekek esetében ezért is tartom fontosnak az őket körülvevő családdal való közös munkát. Ezen szemlélet mentén végzem a Magyar Családterápiás Egyesületnél a Család,-és Párterapeuta képzést.

Pszichológusként úgy gondolom, hogy az első lépések a legfontosabbak, amikor eldöntjük, hogy fejlődni, változtatni szeretnénk. Az ehhez szükséges erőforrások mind ott rejlenek bennük, rajtunk áll, hogy mire használjuk fel őket.  A hozzám forduló gyermekeket, családjukat és fiatal felnőtteket szorongás, stressz oldásában, magatartás problémák kezelésében, beilleszkedési nehézségekben, veszteségélmények feldolgozásában (gyász, válás), életút keresésben, pályakép tervezésében, önértékelés, önbizalomhiány kezelésében, leválás segítésében, asszertív kommunikáció elsajátításában tudom támogatni.

 

SZAKMAI TAPASZTALAT:

ÖNKÉNTES SEGÍTŐ

Egy Másik Út Alapítvány

2018 szeptember – 2020 február

Autizmus spektrum zavarral és ADHD-val diagnosztizált gyermekeknek tartottam csoportos fejlesztő játékokat, gyakorlatokat önállóan vagy koterapeutaként, illetve szülőkonzultációt egyéni és csoportos formában.

 

ISKOLAPSZICHOLÓGUS

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

2019 április – 2021 július

Iskolapszichológusként egyéni és csoportos tanácsadást folytattam gyerekekkel, illetve konzultációt a gyermekek szüleivel és a pedagógus kollégákkal.

 

ÖNKÉNTES PSZICHOLÓGUS

Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő, Pszichiátriai És Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály

2020 augusztus – 2021 augusztus

Az itteni munka alatt lehetőségem volt tapasztalatot szerezni mind különböző csoportok önálló vezetésében, mind azok közös megtartásában, ahogy egyéni esetvezetésben és a klienseink állapotváltozásának követésében is gyakorlatot szerezhettem.

 

PSZICHOLÓGUS

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő2021 – jelenleg is

Tanulmányok

 • 2015-2018 VISELKEDÉSELEMZŐ - Babeş - Bolyai Tudományegyetem
 • Az egyetemen eltöltött első három év alatt a pszichológia elméleti és módszertani alapismeretiben szereztem jártasságot. Szakdolgozatomban a plasztikai sebészet hatásaival foglalkoztam a testképre és a mentális egészségre.
 • 2018-2020 OKLEVELES PSZICHOLÓGUS - Babeş - Bolyai Tudományegyetem
 • Mester diplomámat tanácsadás,- és iskolapszichológia szakirányon végeztem.
 • Disszertációmban a telefonfüggőséggel és annak hatásával foglalkoztam a társas kapcsolatokra gyermekkorban.
 • 2021 január RORSCHACH KÉPZÉS
 • Pszichodiagnosztikai ismereteim bővítése céljából elvégeztem Dr. Kőváry Zoltán 28 órás Rorschach képzését.
 • 2020 szeptember – jelenleg is PÁR – ÉS CSALÁDTERAPEUTA KÉPZÉS - Magyar Családterápiás Egyesület

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése