885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Imre Gábor -

Imre Gábor

(3)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Imre Gábor pszichológus, családterapeuta magánrendelése A tapasztalatom szerint mindannyiunkban ott rejlik a változás, a változtatás lehetősége. Hogyan lehet elhárítani az akadályokat, amik a növekedés útját állják? Egy olyan biztonságos helyet nyújto...

Tovább olvasom

Imre Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Imre Gábor pszichológus, családterapeuta magánrendelése A tapasztalatom szerint mindannyiunkban ott rejlik a változás, a változtatás lehetősége. Hogyan lehet elhárítani az akadályokat, amik a növekedés útját állják? Egy olyan biztonságos helyet nyújtok, ahol bármit el lehet mondani, feltétel nélkül. Ahol meg lehet ért...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Imre Gábor pszichológus, családterapeuta magánrendelése

 

A tapasztalatom szerint mindannyiunkban ott rejlik a változás, a változtatás lehetősége. Hogyan lehet elhárítani az akadályokat, amik a növekedés útját állják? Egy olyan biztonságos helyet nyújtok, ahol bármit el lehet mondani, feltétel nélkül. Ahol meg lehet érteni, milyen vágyak, motivációk és érzések mozgatják a tetteinket, a döntéseinket és kapcsolatainkat.

 

 

Szilárd kutatási háttérre épülő, evidence-based módszertanok alapján dolgozom, mint a személyközpontú pszichológia, vagy az érzelem fókuszú párterápia (EFT).

A lelki problémák általában kapcsolati elakadásokkal függnek össze. Kapcsolatok szövevényes hálójában élünk, nem a világtól elszigetelve, még ha éppen magányosak is vagyunk. A problémáink kapcsolatokban keletkeztek, kapcsolatokban érthetők meg és oldhatók fel. A kapcsolatokról alkotott alapvető mintáink egészen kis korunktól alakulnak és csak kis részben tudatosulnak, így nehezen hozzáférhetők.

Családterapeutaként a velem szemben ülőt kapcsolatai hálójában látom, akár egyénileg dolgozom valakivel, akár egy önismereti csoportban, vagy családterápia keretében. Egy tünet, ami első látásra egyéni problémának tűnhet, gyakran tágabb fókusszal, egy nagyobb rendszer elakadásaként érthető meg, ahol az egyén vált tünethordozóvá.

Az üléseken közösen próbáljuk megérteni, kibogozni az elak­adásokat. Megvizsgálhatjuk, hogyan bánunk egymással, hogyan tudunk jól bánni egymással és önmagunkkal.

A konzultációk díja: 12.000 Ft.

 

 

Specializáció

 • Útkeresés
 • Párkapcsolat
 • Önbizalom
 • Önértékelés
 • Önismeret

Tanulmányok

 • Pécsi Tudományegyetem: Klinikai szakpszichológus képzés (folyamatban)
 • ELTE: Pszichológus
 • Károli Gáspár Református Egyetem: Viselkedéselemző
 • Semmelweis Egyetem: Mentálhigiénés szakember
 • Magyar Családterápiás Egyesület: Családterapeuta
 • Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület: Személyközpontú tanácsadó

Vélemények

3 értékelés
2019. október
Találkozóról találkozóra egyre nagyobb biztonságban kezdtem érezni magam, és fokozatosan sikerült a probléma mélyére ásnunk, ami magában rejtette a megoldást is, csak ajánlani tudom!
Nem volt ilyen
2018. október
hasznos volt a beszélgetés, még biztosan jönni fogok hozzá
2017. szeptember
Megbízható, közvetlen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése