754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Jancsó Ildikó -

Jancsó Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hivatáskeresésem során nagy utat jártam be, de mindig is a művészet közelében maradtam. Az alkotás nem csupán egyéni kifejező eszköz, hanem gyógyító folyamat is, amely egyre közelebb visz önmagunk megismeréséhez, elakadásaink megértéséhez és feloldásáh...

Specializáció

  • szorongás és feszültség oldása
  • félelmek oldása
  • tanulási zavarok megszüntetése

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hivatáskeresésem során nagy utat jártam be, de mindig is a művészet közelében maradtam. Az alkotás nem csupán egyéni kifejező eszköz, hanem gyógyító folyamat is, amely egyre közelebb visz önmagunk megismeréséhez, elakadásaink megértéséhez és feloldásához. A terápiás folyamat során nemcsak művészeti, hanem másfajta módszert is alkalmazok, ennek a kiválasztásában a kliens személyisége a meghatározó. Művészetterápia részeként egy olyan személyközpontú manuálterápiás módszert fejlesztettem ki, amely a tapintásra és a vizualitásra épül. Ez egyaránt alkalmas szorongás- és feszültség oldására, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítására. Ez a módszer segít abban, hogy a bennünk kialakult, félelmeken alapuló falakat lebontsuk, és így közelebb kerülhessünk az önmagunkban rejlő képességek kibontakoztatásához. Meggyőződésem, hogy az önmagunkba fektetett energia megtérül, mert mindenkiben ott rejlik az „öngyógyító” képesség. Úgy gondolom, a terapeuta feladata, hogy ehhez biztonságos, elfogadó légkört teremtsen, és hitet adjon ebben a folyamatban. Rendelésemen olyan felnőtteknek és gyerekeknek nyújtok segítséget, akik szorongásos eredetű elakadásokkal, egyéb félelmekkel, tanulási zavarral küszködnek.

Specializáció

  • szorongás és feszültség oldása
  • félelmek oldása
  • tanulási zavarok megszüntetése

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése