1 712 670 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Karácsonyi Anikó - Pszichológus

Karácsonyi Anikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Karácsonyi Anikó vagyok, pszichológus. A budapesti Ébredések Alapítványnál dolgozom, amely a közösségi pszichiátriai szemlélet alapján foglalkozik a kliensekkel, emellett szupervíziós felügyelet mellett dolgozom magánpraxis-közösségben a jelenlegi hely...

Tovább olvasom
Karácsonyi Anikó - Pszichológus

Karácsonyi Anikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Karácsonyi Anikó vagyok, pszichológus. A budapesti Ébredések Alapítványnál dolgozom, amely a közösségi pszichiátriai szemlélet alapján foglalkozik a kliensekkel, emellett szupervíziós felügyelet mellett dolgozom magánpraxis-közösségben a jelenlegi helyzetre tekintettel online. Szemléletem: Hiszek abban, hogy mindig v...

Tovább olvasom
Kanapé Pszichopraxis
1027 Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53. fsz. 1. (Lépcső után, jobbra) Kaputelefon: 18. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Karácsonyi Anikó vagyok, pszichológus. A budapesti Ébredések Alapítványnál dolgozom, amely a közösségi pszichiátriai szemlélet alapján foglalkozik a kliensekkel, emellett szupervíziós felügyelet mellett dolgozom magánpraxis-közösségben a jelenlegi helyzetre tekintettel online. 

Szemléletem:

Hiszek abban, hogy mindig van kiút, vannak lehetőségek, a legnagyobb nehézség is megoldható, a legnagyobb félelmeink is legyőzhetőek. Saját életemben is megtapasztaltam, hogy mennyire sokat tud segíteni egy kívülálló személy, hogy a „káoszban”, a kilátástalannak tűnő helyzetekben elkezdjek egyre tisztábban és tisztábban látni, és hogy a félelmeimet, amelyeket nagyon sokszor a régmúlt tapasztalatai okoztak, hogyan tudom legyőzni, régi berögzült viselkedésmintázataimat, hiedelmeimet, amelyek hátráltattak az életem során, hogyan tudom megváltoztatni.

 Az alapítványnál felnőtt kliensekkel végzett munkám során tapasztalom, hogy a legsúlyosabb állapotokból is sokszor lehetséges a felépülés, a legnehezebbnek látszó probléma is nagyon sokszor megoldható.  Az ott való munkám során tapasztaltam, tapasztalom, hogy még a legreménytelenebbnek látszó helyzetből, állapotokból is ki lehet jutni. Az átélt nehézségekből, negatív tapasztalatokból, sokat lehet tanulni, és mindezeket pozitív erőforrássá formálni. Olyan erővé, ami utána már segíteni, előre vinni fog minket az életünk folyamán, és nem hátráltatni.

Mindenki életében jelen van a stressz, a mai világban sajnos meg kell tanulnunk együtt élni vele. A stresszkezelés, a konfliktusok kezelésének elsajátítását kiemeltnek tartom. Az asszertív kommunikáció nagyon hatékonyan tudja segíteni mindkettőt, ezt is megtapasztaltam az alapítványi munkám során.

Nem hiszek az általánosításokban, abban sem, hogy az embereket különböző kategóriákba lehetne sorolni, minden ember egyedi, a problémáknak is különböző megoldásai lehetnek. Beszélgetéseink során mindig Önre fogok koncentrálni és figyelni, az Ön személyiségére, az Ön problémáira. 

Bővebben itt: https://kanapepszichopraxis.com/

  

 

 

 

 

Specializáció

 • - önértékelési problémák, önbizalomhiány
 • - személyiségfejlesztés
 • - párkapcsolati elakadás és párkapcsolati kommunikáció fejlesztése
 • - társas kapcsolatokban elakadások, ezek fejlesztése
 • - családi, munkahelyi helyzetekből fakadó stresszkezelés, konfliktuskezelés
 • - életútban történő elakadások esetén
 • - krízishelyzetek
 • - veszteségek feldolgozása
 • - alkalmazkodási, beilleszkedési problémák
 • - életvezetési problémák
 • - szorongásos problémák

Tanulmányok

 • Debrecen Egyetem Népegészségügyi Kar - Egészségpszichológus Msc
 • Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészet és Társadalomtudományi Kar - pszichológia szak BA

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése