1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Magony Dóra - Pszichológus

Magony Dóra

4.27 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Magony Dóra vagyok, hivatásom a segítés: pszichológusként, HR szakemberként, jógaoktatóként. Tanulmányaimat Klinikai pszichológia és interkulturális szakirányon végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán. 2007-ben diplomáztam. Mó...

Tovább olvasom
Magony Dóra - Pszichológus

Magony Dóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Magony Dóra vagyok, hivatásom a segítés: pszichológusként, HR szakemberként, jógaoktatóként. Tanulmányaimat Klinikai pszichológia és interkulturális szakirányon végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán. 2007-ben diplomáztam. Módszereimet adja, segítői szemléletemet áthatja az integratív szemlél...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX. kerület - Üllői út 89.
1091 Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Magony Dóra vagyok, hivatásom a segítés:  pszichológusként, HR szakemberként, jógaoktatóként.

Tanulmányaimat Klinikai pszichológia és interkulturális szakirányon végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán. 2007-ben diplomáztam.

Módszereimet adja, segítői szemléletemet áthatja az integratív szemlélet, az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésében jelenleg is részt veszek, szupervízióval egybekötve.

2014-ben végeztem a coach képzésemet, amely eszköztárat ad a munka világában előforduló konfliktusok kezelésére, megoldásközpontú támogatásra akár vezetők, akár kollégák esetében, karrier utak, fejlődési irányok kialakításában. Az üzleti életben HR szakemberként van alkalmam ezt gyakorolni.

Fontos pillér az életemben a jóga, ami holisztikus személetemet adja. Jóga gyakorlóként és oktatóként (2015) tapasztalom a jóga bölcsességét.

A folyamatos tanulás, képzések mellett a saját élmény, önismeret mélyítése is része a mindennapjaimnak, hiszen saját személyiségemmel tudom segíteni a hozzám fordulókat, ezért fontosnak tartom önmagam képzését gyakorlati szinten is.

A közös munka során verbális támogatás mellett integratív eszközökkel relaxált állapotban, képek, szimbólumok segítségével látunk rá a nehézségek okaira, a feszültségek feloldásával, új nézőpont kialakításával, új megoldások, viszonyulások kialakításával haladunk előre a teljesebb élet felé.

Elfogadással, teljes bizalommal, személyre szabottan támogatom a hozzám fordulókat.

Várom jelentkezését, ha az én támogatásommal szeretne elindulni a megoldás felé. Hiszem, hogy a nehézségekkel való szembenézés elindít a fejlődés útján, egyre teljesebb képet kapunk önmagunkról és egyre teljesebben tudjuk megélni az életünket.  

Specializáció

 • Stressz kezelés, kiégés megelőzésében
 • Ha szeretné önismeretét mélyíteni, ha szeretne teljesebb életet élni
 • Önbizalom hiány kapcsán, önelfogadási nehézségek feloldásában
 • Életvezetési nehézségek megoldásában
 • Ha úgy érzi elakadt, fordulóponthoz ért az élete, megoldást keres
 • Kapcsolati nehézségek feloldása
 • Munkahelyi problémák, teljesítmény gondok okainak feltárása
 • Pályakép (újra)tervezése, karriertervezés igényével

Tanulmányok

 • 2007 Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szak

Vélemények

4.27 az 5-ből
5 csillag
80 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
20 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.6
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4.2

Részletes vélemények

Hajnalka
2021. szeptember
Dóra nagyon felkészült volt és ténlyeg meghallgatott, volt a kezelés végén konkluzió, amit velem is megosztott, pont ezt szerettem volna!
-
Dániel
2021. július
Dóra felkészültsége.
Nem volt
Zoltán
2018. december
Kellemes légkör, őszintén tudtunk beszélgetni.
Hogy elkéstem pár percet. :-)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése