1 473 483 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mocsár Fruzsina - Pszichológus

Mocsár Fruzsina

4.9 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mocsár Fruzsina vagyok, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Pszichológusi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg egy budapesti középiskolában dolgozom, ahol serdülőknek és fiatal felnőtteknek tartok konzultációs üléseket. Fog...

Tovább olvasom
Mocsár Fruzsina - Pszichológus

Mocsár Fruzsina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mocsár Fruzsina vagyok, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Pszichológusi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg egy budapesti középiskolában dolgozom, ahol serdülőknek és fiatal felnőtteknek tartok konzultációs üléseket. Foglalkozási területeim: Főleg pszichológiai, életvezetési tanácsadáss...

Tovább olvasom
PszichoFészek - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mocsár Fruzsina vagyok, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Pszichológusi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg egy budapesti középiskolában dolgozom, ahol serdülőknek és fiatal felnőtteknek tartok konzultációs üléseket.

Foglalkozási területeim:

Főleg pszichológiai, életvezetési tanácsadással foglalkozom, amely az elnevezéssel ellentétben a valóságban inkább tekinthető egy közös munkának, amely során támogatom, kísérem a hozzám forduló embereket a saját útjukon. Ha úgy érzi, hogy ezen az úton elakadt, folyton hasonló helyzetekben találja magát, amelyeket nehezen tud kezelni, nem tudja merre menjen, mi a helyes megoldás, forduljon bizalommal hozzám.

Ezek az elakadások lehetnek életvezetési, párkapcsolati, családi vagy akár munkahelyi problémák, melyek megoldásában a tanácsadás hatékony eszköz lehet.

Specializáció

  • Életvezetési tanácsadás
  • Szorongás kezelése
  • Élethelyzeti válságok kezelése

Vélemények

4.9 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése