3 261 165 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Oláh Adrienn Réka - Pszichológus

Oláh Adrienn Réka

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Oláh Adrienn vagyok, pszichológus, tréner és coach. Elsősorban serdülőkkel és fiatal felnőttekkel dolgozom. Pszichológiai munkám során alkalmazok relaxációt, mindfulnesst, kognitív viselkedésterápiát (CBT) és pszichodramatikus elemeket. Egy alkalom idő...

Tovább olvasom
Oláh Adrienn Réka - Pszichológus

Oláh Adrienn Réka

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Oláh Adrienn vagyok, pszichológus, tréner és coach. Elsősorban serdülőkkel és fiatal felnőttekkel dolgozom. Pszichológiai munkám során alkalmazok relaxációt, mindfulnesst, kognitív viselkedésterápiát (CBT) és pszichodramatikus elemeket. Egy alkalom időtartama 50 perc. Úgy gondolom, az erőforrásaink sokszor bennünk van...

Tovább olvasom
Oláh Adrienn Réka magánrendelése
1085 Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 11. fsz. 1. 1-es kapucsengő

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Oláh Adrienn vagyok, pszichológus, tréner és coach. 
Elsősorban serdülőkkel és fiatal felnőttekkel dolgozom. Pszichológiai munkám során alkalmazok relaxációt, mindfulnesst, kognitív viselkedésterápiát (CBT) és pszichodramatikus elemeket. Egy alkalom időtartama 50 perc.


Úgy gondolom, az erőforrásaink sokszor bennünk vannak, csak rejtve maradnak. Szerb Antal szavaival mélyen egyetértek: „Utunk irányát magunkban hordjuk, és magunkban égnek az örök, sorsjelző csillagok.”


Amiben tudom segíteni a hozzám fordulókat: stresszkezelés, szorongás, megküzdés, konfliktuskezelés, érzelemkezelés, érzelmi intelligencia fejlesztése, önértékelés, célkitűzés, életvezetési nehézségek, problémamegoldás.
Amiben nem tudom segíteni a hozzám fordulókat: traumák, gyermekkorból eredő problémák feldolgozása, személyiségzavarok, gyászfeldolgozás, PTSD.
 
A szakdolgozatomban egy olyan témával foglalkoztam, mely a pszichológiai rendelőkben is gyakran megjelenik: az érzelmi sírással. Sokszor címkézzük ’negatív érzelemként’ mindazt, ami a sírással kapcsolatban megjelenik, holott a sírás kapcsolódhat a megkönnyebbüléshez, feszültséglevezetéshez, katarzishoz egyaránt. Hasonló a helyzet akkor, amikor az életben krízisbe, mély gödörbe kerülünk: használhatjuk ezt a helyzetet arra, hogy a krízis leküzdésével; a gödörből kimászva ne ugyanarra a szintre térjünk vissza, ahol voltunk, hanem annál egy magasabb szintre, hiszen a kríziseink leküzdése során új készségekkel és megküzdési módokkal gazdagodunk, erősebbé válunk. Ez adhatja számunkra a legnagyobb kapaszkodót nehézségeinkkel való megküzdésben.
Ahogy Shakespeare is megfogalmazta: „nincs a világon se jó se rossz; a gondolkozás teszi azzá.” A kríziseinkre gondolhatunk kihívásként. A felelősség a mi kezünkben van. Ez a szépsége és egyben a nehézsége is a folyamatnak. Önismeretünk és erősségeink fejlesztése pedig felvértez bennünket. Ebben a folyamatban tudom segíteni a hozzám fordulókat.

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és a VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központban végeztem.

Specializáció

  • kognitív viselkedésterápia

Tanulmányok

  • 2016 Pszichológia BA – Debreceni Egyetem
  • 2019 Pszichológia MA - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • 2022-2023 Kognitív viselkedésterápia (CBT) alkalmazása gyermek- és serdülőkorban – VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központ
  • 2022 Coachképzés - Pro Bona Coaching & Training Center

Oláh Adrienn Réka vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -