477 801 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Online Pszichológiai Tanácsadás - Pszichológus

Online Pszichológiai Tanácsadás

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Külföldön laksz, és úgy érzed, magyar pszichológus segítségére lenne szükséged? Esetleg egyszerűen nincs időd elutazni a rendelőbe? Vagy kis településen laksz, és csak így tudod tartani a kapcsolatot egy megbízható pszichológussal? Valamiért nincs lehe...

Specializáció

 • egyéni tréning
 • párterápia
 • gyereknevelési tanácsadás
 • párkapcsolati terápia

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Külföldön laksz, és úgy érzed, magyar pszichológus segítségére lenne szükséged? Esetleg egyszerűen nincs időd elutazni a rendelőbe? Vagy kis településen laksz, és csak így tudod tartani a kapcsolatot egy megbízható pszichológussal? Valamiért nincs lehetőséged utazgatni? Akkor neked találták ki az online pszichológiai tanácsadást! Így gyors segítséget kaphatsz, ha úgy érzed, nem halad az életed, ha valamilyen krízishelyzettel kell szembenézned, vagy gyereknevelési tanácsadásra van szükséged. A tanácsadás az interneten, skype-on keresztül zajlik, webkamerával. A tanácsadási alkalmak (az élő terápiás szituációhoz hasonlóan) egyéni tanácsadásnál 50 percesek, párkapcsolati tanácsadásnál 90 percesek. Ennek ellenére az interneten való kapcsolattartás nem helyettesíti az élő, személyes találkozással járó terápiás légkört, és súlyosabb pszichés tünetek ilyen módon nem kezelhetők! A fizetés banki átutalással történik.

Specializáció

 • egyéni tréning
 • párterápia
 • gyereknevelési tanácsadás
 • párkapcsolati terápia

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése