2 284 866 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Peringer Szilvia -

Peringer Szilvia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Gestalt terapeuta és három gyermek anyukája vagyok. Munkám során a rogersi alapelveket (empátia, hitelesség, elfogadás) szem előtt tartva igyekszem biztonságos légkört teremteni a kliensek számára. Nem csupán be...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Peringer Szilvia -

Peringer Szilvia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Gestalt terapeuta és három gyermek anyukája vagyok. Munkám során a rogersi alapelveket (empátia, hitelesség, elfogadás) szem előtt tartva igyekszem biztonságos légkört teremteni a kliensek számára. Nem csupán beszélünk a nehézségekről, de a testet, a testérzeteket, a fantáziánka...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Gestalt terapeuta és három gyermek anyukája vagyok. Munkám során a rogersi alapelveket (empátia, hitelesség, elfogadás) szem előtt tartva igyekszem biztonságos légkört teremteni a kliensek számára. Nem csupán beszélünk a nehézségekről, de a testet, a testérzeteket, a fantáziánkat és időnként más eszközöket is segítségül hívva, lehetőséget teremtek arra, hogy megérezd hogy vagy, és mire van szükséged egy-egy helyzetben. Traumainformált pszichológusként fontos kiemelnem, hogy nincs sürgetés, a közös munka módját és tempóját mindig rád szabjuk.

Specializáció

  • Trauma feldolgozása ( gyász, veszteség )
  • Önismereti úton való segítés

Tanulmányok

  • ELTE Pszichológia szak

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése