1 766 349 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rácz Rita - Pszichológus

Rácz Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rácz Rita vagyok, okleveles pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető, gyásztanácsadó, gyászcsoport vezető. Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem. Munkám során felnőttekkel és serdülőkkel dolgozom egyéni személyes és online tanácsad...

Tovább olvasom
Rácz Rita - Pszichológus

Rácz Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rácz Rita vagyok, okleveles pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető, gyásztanácsadó, gyászcsoport vezető. Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem. Munkám során felnőttekkel és serdülőkkel dolgozom egyéni személyes és online tanácsadás keretében folyamatos szupervízió mellett. Gyásztanácsadóként csop...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rácz Rita vagyok, okleveles pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető, gyásztanácsadó, gyászcsoport vezető. Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem.

Munkám során felnőttekkel és serdülőkkel dolgozom egyéni személyes és online tanácsadás keretében folyamatos szupervízió mellett. Gyásztanácsadóként csoportok vezetésével is foglalkozom.

A következő problémákkal fordulhat hozzám: az élet különböző területein tapasztalt elakadások, életvezetési nehézségek, stresszkezelési problémák, alvásproblémák, hangulati problémák, szorongásos panaszok, döntési nehézségek, kapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák. Gyásztanácsadóként a gyásszal, veszteségekkel (szeretett személy halála, válás, szakítás, költözés, munkahely elvesztése, felnőtt gyermek elköltözése) foglalkozom. Ha önismeretét szeretné fejleszteni, vagy önértékelési problémákkal küzd, abban is tudok segíteni.

Célom, hogy biztonságos légkört kialakítva megértést és támogatást nyújtsak a hozzám fordulóknak. Közös munkánk során segítek a nehézségek azonosításában, a célok meghatározásában, az erőforrások felkutatásában és új készségeket elsajátításában, így kísérve klienseimet a megoldáshoz vezető úton.

Specializáció

  • Életvezetési tanácsadás
  • Stresszkezelés
  • Gyásztanácsadás

Tanulmányok

  • Pszichológus MA - Károli Gáspár Református Egyetem
  • Autogén tréner - Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület
  • Gyásztanácsadó, gyászcsoport vezető - Napfogyatkozás Egyesület

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése