1 774 764 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Székely-Baumgartner Zsuzsanna - Pszichológus

Székely-Baumgartner Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Székely-Baumgartner Zsuzsanna, okleveles pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető vagyok. Az alap- és mesterképzést is az ELTE pszichológia szakán végeztem. Majd az érdeklődésemnek megfelelően, idén elkezdtem a Semmelweis Egyetem Gyermek- és ifj...

Tovább olvasom
Székely-Baumgartner Zsuzsanna - Pszichológus

Székely-Baumgartner Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Székely-Baumgartner Zsuzsanna, okleveles pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető vagyok. Az alap- és mesterképzést is az ELTE pszichológia szakán végeztem. Majd az érdeklődésemnek megfelelően, idén elkezdtem a Semmelweis Egyetem Gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológiai szakképzését. A...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX. kerület - Üllői út 89.
1091 Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Székely-Baumgartner Zsuzsanna, okleveles pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető vagyok. Az alap- és mesterképzést is az ELTE pszichológia szakán végeztem. Majd az érdeklődésemnek megfelelően, idén elkezdtem a Semmelweis Egyetem Gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológiai szakképzését.

A szemléletmódom szerint különösen fontos, hogy a kliensek elfogadó és empatikus légkörben a személyiségükhöz, igényeikhez és nehézségeikhez mérten megfelelő segítségben és támogatásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetek ennek a biztonságos közegnek a kialakítására, annak érdekében, hogy az érzelmek és gondolatok kifejezése minél könnyebbé és tudatosabbá váljon. A klienseimmel történő munkám részét képzi a különböző stressz- és a szorongás csökkentésére alkalmas relaxációs technikák elsajátítása. Azonban, a tanácsadás során igyekszem a lehető legtesthezállóbb módszerekkel dolgozni, ezzel is elősegítve az önismereti folyamatot, a megküzdést.  Főleg egészséges serdülőkkel vagy fiatal felnőttekkel foglalkozom, akik életvezetési nehézségeket tapasztalnak valamilyen területen.

Specializáció

 • Akut élethelyzeti problémák
 • Önismereti munka
 • Életvezetési nehézségek
 • Stresszel való megküzdés nehézségei
 • Szorongásos panaszok
 • Munkahelyi nehézségek, kiégés
 • Testi tünetek (amelyek hátterében lelki okok feltételezhetők)
 • Önértékelési nehézségek, önbizalomhiány
 • Kommunikációs nehézségek
 • Kapcsolati konfliktusok
 • Kapcsolatteremtési nehézségek

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése