695 052 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szilvás Nóra - Pszichológus

Szilvás Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szilvás Nóra okleveles pszichológus vagyok. 2009-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Különböző módszerekkel bővítettem ismereteimet az elmúlt években, úgy mint kutyás- és kisállatterápia és KIP. Várom azok jelentkezését, akik életvezeté...

Tanulmányok

Károli Gáspár Református Egyetem

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX. kerület - Üllői út 89.
1091 Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, IX.kerület, Üllői út 89.A, I.emelet 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szilvás Nóra okleveles pszichológus vagyok. 2009-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Különböző módszerekkel bővítettem ismereteimet az elmúlt években, úgy mint kutyás- és kisállatterápia és KIP.

Várom azok jelentkezését, akik életvezetési nehézségekkel küzdenek és egy segítő, támogató közegben szeretnék megtalálni a továbblépés lehetőségét. 

Tanulmányok

  • Károli Gáspár Református Egyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése