1 164 681 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Telegdy Bálint - Pszichológus

Telegdy Bálint

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Telegdy Bálint pszichológus magánrendelése. Klinikai szakpszichológusként több mint nyolc éve szupervízió mellett végzem felnőtt kliensek esetvezetését. Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen, ezt követően 2019-ben szereztem...

Tovább olvasom
Telegdy Bálint - Pszichológus

Telegdy Bálint

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Telegdy Bálint pszichológus magánrendelése. Klinikai szakpszichológusként több mint nyolc éve szupervízió mellett végzem felnőtt kliensek esetvezetését. Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen, ezt követően 2019-ben szereztem meg felnőtt klinikai szakpszichológus végzettségemet a Pécsi Tudomán...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Telegdy Bálint pszichológus magánrendelése.

Klinikai szakpszichológusként több mint nyolc éve szupervízió mellett végzem felnőtt kliensek esetvezetését. Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen, ezt követően 2019-ben szereztem meg felnőtt klinikai szakpszichológus végzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen. 

Szakmai életutam során sok tapasztalatot szereztem a gyermekek lelki egészségének megőrzésével kapcsolatban is, mely tapasztalatokat igyekszem beépíteni a felnőttekkel való munkámba, hiszen a felnőttkori személyiség és viselkedésminták mögött gyakran gyermekkori élmények, sérülések állnak.

Terápiás szemléletemet az analitikus és személyközpontú iskolák formálták, beállítottságom alapvetően humanisztikus. Hiszek abban, hogy a megfelelő lélektani közegben mindenki képes a növekedésre, személyisége kibontakoztatására, ennek megfelelően egy elfogadó, ítélkezéstől mentes légkör kialakítására törekszem. Szupportív terápiát nyújtok klienseimnek, melyben feltárjuk a jól működő funkciókat és mozgósítjuk az elérhető erőforrásokat is. Az ülések során célként fogalmazódik meg a mélyebb önelfogadás és a másokhoz való harmonikus kapcsolódás megvalósulása.

Specializáció

 • önismeret fejlesztése
 • önértékelési problémák
 • stresszkezeléssel összefüggő nehézségek
 • kapcsolati nehézségek, visszatérő konfliktusok
 • életvezetési nehézségek, elakadások
 • krízishelyzet
 • veszteségek feldolgozása, gyász
 • hangulati zavarok (pl. lehangoltság, depresszió)
 • szorongásos zavarok (pl. szociális fóbia, pánikzavar)

Tanulmányok

 • 2009 Debreceni Egyetem - pszichológus
 • 2019 felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése