4 239 093 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tóth Edina - Pszichológus

Tóth Edina

5.00 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

„Nem az vagyok, ami velem történt. Hanem az, akivé elhatároztam, hogy válok.” – Carl Gustav Jung ezen szavai meghatározóak számomra nemcsak saját életemre vonatkozóan, hanem pszichológusi munkám során is. Hiszem, hogy mindenki képes megküzdeni az életé...

Tovább olvasom
Tóth Edina - Pszichológus

Tóth Edina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

„Nem az vagyok, ami velem történt. Hanem az, akivé elhatároztam, hogy válok.” – Carl Gustav Jung ezen szavai meghatározóak számomra nemcsak saját életemre vonatkozóan, hanem pszichológusi munkám során is. Hiszem, hogy mindenki képes megküzdeni az életében adódó nehézségekkel, még ha olykor úgy is érzi, hogy elborítják...

Tovább olvasom
Flow Pszichológiai és Mentálhigiénés Rendelő
1076 Budapest, VII. kerület, Garay u. 44. 1. emelet 10. ajtó. Kapucsengő: 19. (Terézváros)
Tóth Edina magánrendelése VII. kerület
1076 Budapest, VII. kerület, Garay u. 44. 1. em./10.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

„Nem az vagyok, ami velem történt. Hanem az, akivé elhatároztam, hogy válok.” – Carl Gustav Jung ezen szavai meghatározóak számomra nemcsak saját életemre vonatkozóan, hanem pszichológusi munkám során is. Hiszem, hogy mindenki képes megküzdeni az életében adódó nehézségekkel, még ha olykor úgy is érzi, hogy elborítják a gondok. Ilyenkor nem szégyen segítséget kérni. Pszichológusként legfőbb feladatomnak azt tartom, hogy támogassam klienseimet önismeretük fejlesztésében, saját erőforrásaik felfedezésében, és ezáltal a nehézségek leküzdésében.

A kliensekkel való közös munka során egyensúlyra törekszem az empátia és a feltétel nélküli elfogadás, valamint a direktívebb kommunikáció között – a kliens személyiségének és terápiás igényeinek megfelelően. Munkám során elsősorban a kognitív viselkedésterápia, a mindfulness és a pszichoedukáció elméleteivel és módszereivel dolgozom.

Amiben a klienseimet támogatni tudom:

• A hozzám fordulóknak elsősorban stresszkezelésben, életvezetési nehézségekben és kommunikációs problémákban nyújtok segítséget.

• Gyakran találkozom a munkához kapcsolódó problémákkal: munkahelyi konfliktusokkal, elakadásokkal és kiégéssel. Munka- és szervezetpszichológusként tudom, hogy ezek alapvetően szervezeti szinten kezelendő problémák, azonban az egyén szintjén is lehet változást elérni – a kommunikációs nehézségek leküzdésével, illetve a konfliktuskezelési stratégiák, a megküzdési módok, a pszichológiai rugalmasság és az önismeret fejlesztésével.

• Trénerként és coach-ként szívesen dolgozom az alábbi témakörökkel is: időmenedzsment javítása, teljesítmény fokozása, pszichológiai rugalmasság erősítése, kommunikáció javítása, konfliktuskezelési készségek erősítése, illetve a saját erősségek felismerése és kiaknázása.

• Mint az „Életem az ételed” nevű támogatói program tagja súlyosan ételallergiás (anafilaxiás) gyermekek szüleinek támogatásában is közreműködöm, így tisztában vagyok azzal, milyen nehézségeket élnek meg a krónikus állapottal élő gyermeket nevelő szülők.

• Segítségére lehetek azon külföldön dolgozó és élő magyaroknak is, akik az elmagányosodás, a szeparáció érzésével küzdenek – megküzdési stratégiáik és mentális ellenálló képességük fejlesztésében, az eltérő kultúrába való beilleszkedés nehézségeinek legyőzésében tudom támogatni klienseimet.

Úgy vélem, életünkben talán a legfontosabb feladatunk, hogy jóllétünkön dolgozzunk – ehhez pedig nemcsak az aktuális nehézségekkel kell megküzdenünk, hanem önismeretünket, mentális ellenálló képességünket is fejlesztenünk kell. Ezzel nem pusztán magunkért, hanem szeretteinkért és a környezetünkben élőkért is teszünk. Pszichológusként ebben látom a legfőbb feladatomat: hogy segítsek klienseimnek a legjobb önmagukat megtalálni.

Ha úgy érzi, szívesen dolgozna velem a céljai elérésében, keressen bizalommal. Egy alkalom időtartama 50 perc – klienseimet előzetes egyeztetés után online vagy személyesen (keddenként az I. kerületben, a Krisztina körúton; csütörtökönként a VII. kerületben, a Garay utcában)  fogadom.

 

A foglalás után minden új kliensemnek személyes e-mailt küldök az ülések részleteivel kapcsolatban. Amennyiben ezt nem kapja meg 48 órán belül, kérem, jelezze az alábbi e-mail címen: toothedina@gmail.com.

Specializáció

 • Stresszkezelés, életvezetési nehézségek, kommunikációs és konfliktuskezelési problémák kezelése, megküzdési stratégiák erősítése, önértékelés fejlesztése
 • Munkahelyi konfliktuskezelés, asszertivitás fejlesztése, pszichológiai rugalmasság erősítése
 • Időmenedzsment javítása, célkitűzési stratégiák, erőforrások felismerése és kiaknázása
 • Krónikus állapottal élő gyermekek szüleinek pszichés támogatása
 • Külföldön élő magyarok számára: a szeparáció okozta szorongás enyhítése, az eltérő kultúrába való beilleszkedés támogatása
 • Kognitív viselkedésterápiás (CBT) szemléletű business és life coaching

Tanulmányok

 • 2023. Kognitív szemléletű Business és Life Coach (Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület – VIKOTE)
 • 2021. Tréner (Dual Focus Consulting)
 • 2022. Okleveles pszichológus – klinikai- és egészségpszichológia, valamint munka- és szervezetpszichológia szakirányon (Eötvös Loránd Tudományegyetem)
 • 2018. Viselkedéselemző (Pázmány Péter Katolikus Egyetem)
 • 2012. Ókori nyelvek és kultúrák alapszakos bölcsész – klasszika-filológia szakirányon (Eötvös Loránd Tudományegyetem)

Tóth Edina vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
A probléma jellege miatt nem voltam benne biztos, hogy érdemes elmennem, de a konklúzió az, hogy érdemes volt.
-