321 300 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Nagy Mária - Pszichoterapeuta, Pszichiáter, Akupunktőr, Pszichológus

Dr. Nagy Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Magánrendelésemre elsősorban azokat a klienseket várom, akik psychoterápiás segítségnyújtás keretében képzelik el gyógyulásukat, ill. önismeretre , vagy boldogabb életre vágynak. Elsősorban szorongásos, phobiás, életvezetési-, ill. önértékelési zavarra...

Specializáció

 • Autogén tréning
 • Természetgyógyászati és -életvezetési tanácsadás
 • Relaxáció -és szimbólum terápiás csoportok , egyéni pszichote...

Tanulmányok

SOTE Általános Orvostudományi Kar Pszichiátriai alapszakvizsga ill.psychoterapeuta szakvizsga kognitív- és viselkedésterapeuta...

Tovább olvasom
Csányi Rendelő
1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Magánrendelésemre elsősorban azokat a klienseket várom, akik psychoterápiás segítségnyújtás keretében képzelik el gyógyulásukat, ill. önismeretre , vagy boldogabb életre vágynak. Elsősorban szorongásos, phobiás, életvezetési-, ill. önértékelési zavarral küzdő, vagy konfliktushelyzetben élő, jobb teljesitményre, harmonikusabb életre vágyó, vagy enyhe- v. közepes hangulati zavarral küzdő - a probléma hátterével és megoldásával is foglalkozni akaró- páciensek gyógyulhatnak jól psychoterápiás szaksegítségemmel.

Több psychoterápiás módszer közül lehet választani

- az első interjú során -közösen-beszéljük meg a gyógyulási folyamat módozatait, ami leginkább megfelel a páciens igényeinek (hol tart, mit szeretne elérni az életben, és mennyi időt szánna rá)

- az is elképzelhető, hogy a páciens arról kap korrekt információt, hogy a betegsége psychoterápiával (önmagában) kezelhető-e, ill. milyen utakon számíthat máshol segítségre. Tehát az első találkozás nem kíván hosszabb távú elköteleződést sem a pácienstől, sem a terapeutától.

Vállalom még relaxáció -autogén tréning- tanítását bármely korcsoportnak, valamint terhesrelaxációra is lehet jelentkezni, akár egyéni, akár csoportos foglalkozásra. Valamint módosult tudatállapottal dolgozó imaginációs terápiára is van mód nálam, ami főleg művészeteket kedvelő, vagy kreativitásra, rekreációra, önkiteljesedésre (akár szakmában, vagy sportban) vágyó embereknek ajánlott.

Szívesen látom a fogyókúrázni vágyó hölgyeket is, akiknek nemcsak imaginációs, relaxációs módszereke, de természetgyógyászati gyors segítséget is tudok kínálni tanácsadással.

Vállalok még párkapcsolati- családi-, konzultációt, tanácsadást munkahelyi vezetőknek és segítő foglalkozásúaknak is.

RELAXÁCIÓ

A Blaha Lujza térnél (Csányi utca 7. szám ) február végétől várandós csoportot indítok. A csoport 7 alkalomból áll, de már 3-4 alkalommal is javasolt részt venni rajta ( pl.ha előrehaladott graviditásról van szó). Célja a kismamák lelki karbantartása, a babával való lelki kommunikáció felvétele, a régi családi mintákból adódó sebek begyógyulásának előmozdítása, hogy a rossz kapcsolati minták, berögződések ne vetüljenek rá és ne felhőzzék az induló és egy egész életre szóló csodás anya-gyermek kapcsolatot. A jelentkezés folyamatos, a részvétel feltétele egy egyéni beszélgetés (max 1-1,5 óra ) velem, ami ingyenes és semmire nem kötelez senkit.

Mód van egyéni relaxációs- és önismereti terápiára is (életkortól és élethelyzettől függetlenül), ha valaki olyan kérdésekkel küzd önmagát illetően, melyet szeretne mélyebben megérteni és feloldani.

Ebben az esetben az óradíj 8.000Ft. Csoportban 4500 Ft.

Gyermekek -egyéni -relaxációtanítását is vállalom március végétől,április elejétől, ami folyományaként-sok psychés feszültségre adhat gyógyírt , hiszen a lelki egyensúly visszaállításával a megakadt öngyógyító folyamatok újra működésbe lépnek és a szenvedésnyomás csökken, a lelki harmónia és öröm szabad áramlása visszaáll, A gyermekek az anya jelenlétében tanulják meg az életkorukhoz igazított-játékos- relaxációs technikát, amely tudás egy életre rendelkezésükre áll majd. A gyermekrelaxációhoz 4 éves kortól lehet jelentkezni.

Egy relaxációs óra ára: 10.000Ft. Felső korhatár nincs. Diákrelaxáció is létezik.amelyre tanárokat is szívesen megtanítok kedvezményes áron, így egy olyan készség birtokába kerül a pedagógus, mellyel a saját psychéjét is karbantarthatja.

Iskolák rendelkezésére is szívesen állok. / részleteket a Magyar Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület honlapján érdemes keresni a témában.

Tanároknak Diákrelaxációból kiképző psychoterapeuta vagyok.

Vidéki csoportok (min 7 fő)szervezésében segédkező pedagógus ingyen vehet részt az órákon. 

Specializáció

 • Autogén tréning
 • Természetgyógyászati és -életvezetési tanácsadás
 • Relaxáció -és szimbólum terápiás csoportok , egyéni pszichoterápiaa
 • rekreációs-, közérzetjavító eljárások
 • kognitív- és viselkedésterápia
 • jezsuita meditáció
 • gyermekek és várandósok relaxációja egyéni foglalkozás keretében is
 • Rogers terápia
 • fülakupunktúrás méregtelenítés, testsúlykontroll

Kórházi háttér

 • Pozsonyi u. TÁMASz 123-as mellék

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvostudományi Kar Pszichiátriai alapszakvizsga ill.psychoterapeuta szakvizsga kognitív- és viselkedésterapeuta, valamint relaxációs- és szimbólumterapeuta cím
 • Természetgyógyászat
 • Fülakupunktúrás addiktológia

Tagságok

 • Magyar Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület kiképző psychoterapeuta szakorvosa vagyok pedagógusoknak Diákrelax. módszerbőlMESZKMOK

Vélemények

14 értékelés
2019. július
2019. június
Empátia.
2019. május
2019. január
Első alkalommal voltam a doktornőnél és csak pozitívumokat mondhatok róla. Szakmailag nagyon felkészült, végig empatikus volt. Alapos és körültekintő volt, minden korábbi vizsgálati eredményemet tüzetesen átnézte és értékelte. Gyorsan oldódott bennem az első látogatáskor szokásos feszültség. Tanácsait úgy érzem megfogadhatom és hasznosak lesznek a gyógyulásom szempontjából.
Nem volt.
2018. november
2018. november
mindennel teljesen meg voltam elégedve, még jönni fogok több alkalommal is
2018. szeptember
a doktornő alaposan, részletekbe menően vizsgál és állapítja meg a problémát. kedves őszinte, hozzá megyek ezután is
2018. július
Magas fokú empátia, megértés, kedvesség.
2018. június
Alaposan kikérdezett hogy a probléma gyökerével tudjunk foglalkozni. Nála alaposabb orvossal még nem találkoztam.
2018. május
A doktornő emberbarát és őszinte hozzáállása a betegeihez példaértékű. sokat javult az állapotom mióta hozzá járok, biztosan másoknak is ajánlani fogom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése