1 473 468 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Pál Katalin - Pszichoterapeuta

Dr. Pál Katalin

4.6 | 11 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

JELENLEG CSAK ONLINE KONZULTÁCIÓT VÁLLALOK! Pszicho-terapeuta szakorvosként dolgozom. Azok jelentkezését várom, akik félelmeiktől, problémáiktól és különféle életbeli elakadásaiktól elsősorban gyógyszer nélkül szeretnének megszabadulni. Forduljon hozz...

Tovább olvasom
Dr. Pál Katalin - Pszichoterapeuta

Dr. Pál Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

JELENLEG CSAK ONLINE KONZULTÁCIÓT VÁLLALOK! Pszicho-terapeuta szakorvosként dolgozom. Azok jelentkezését várom, akik félelmeiktől, problémáiktól és különféle életbeli elakadásaiktól elsősorban gyógyszer nélkül szeretnének megszabadulni. Forduljon hozzám, ha pánik jellegű tünetek, pánikrohamok gyötrik. Szorongás, aggod...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

JELENLEG CSAK ONLINE KONZULTÁCIÓT VÁLLALOK!

Pszicho-terapeuta szakorvosként dolgozom. Azok jelentkezését várom, akik félelmeiktől, problémáiktól és különféle életbeli elakadásaiktól elsősorban gyógyszer nélkül szeretnének megszabadulni. Forduljon hozzám, ha pánik jellegű tünetek, pánikrohamok gyötrik. Szorongás, aggodalom, félelem bénítja meg az életét. Kényszergondolatok, kényszercselekvések nehezítik az életét. Tartósan rossz a hangulata, elvesztette a kezdeményező készségét, döntésképtelenség jellemzi. Szerteágazó problémái vannak (látszólag minden rendben, mégsem érzi magát jól). Kapcsolati problémái vannak, nehezen tud kötődni. Indulatait nehezen kontrollálja. Pszichoszomatikus problémák (IBS, krónikus fejfájás, krónikus mozgásszervi fájdalmak, stb.) gyötrik. Akkor is segíteni tudok, ha munkahelyi, karrierbeli problémája akadt, tanácsadásra, coachingra van szüksége, mert például értékütközéssel kell megküzdenie, elmagányosodott vezetőként, vagy egyszerűen nem birkózik a teendőkkel. Különböző terápiás módszereket alkalmazok: kognitív- és viselkedés terápiát, sématerápiát személyközpontú fókusszal, relaxációt, autogén tréninget, EFT. Coachingot. Várom jelentkezését, hogy közösen panaszait csökkenthessük, vagy megszüntethessük, egy élhetőbb és boldogabb életért! Azoknak, akik nem tudnak elutazni a rendelőmbe, Skype-on keresztül is vállalok terápiát!

Specializáció

 • kognitív és viselkedés terápia személyközpontú fókusz
 • sématerápia
 • autogén tréning
 • EFT
 • coaching

Tanulmányok

 • ISST Nemzetközileg akkreditált sématerapeuta képzés 2018 -
 • Sématerápiás képzés és szupervízió 2012-2017
 • Pszichoterapeuta szakorvos 2012
 • Viselkedés és Kognitív Terápiás Intézet módszerspecifikus képzés 2011
 • Közgazdasági Egyetem MBA diploma 2004
 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem ÁOK 1989 orvosi diploma

Tagságok

 • Viselkedés és Kognitív Terápiás Intézet

Vélemények

4.6 az 5-ből
5 csillag
64 %
4 csillag
36 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.6
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.7
Megfelelő volt az ellátásod? 4.6

Részletes vélemények

Réka
2020. február
A doktornő nagyon megértő, türelmes, tapasztalt, nagyon jó rálátással rendelkezik a megoldandó problémákra. Jól tudja megszólítani az embert, könnyű benne megbízni, megnyílni neki, és együtt dolgozni vele. Felruházott a mindennapokban is használható, gyakorlatban alkalmazható eszközökkel, amik a találkozók mellett folyamatosan a segítségemre voltak. A közreműködésével megszabadultam az IBS-től, pánikrohamoktól, szorongástól, bántalmazó kapcsolatoktól, és teljes emberré váltam. Nagyon ajánlom.
Rebeka
2018. szeptember
a doktornő kedves személyiségű, megbizhatónak éreztem és türelmesnek, valóban érdekli a beteg problémája
Józsefné
2018. július
Figyelmes, együttérző, segítőkész.
Dénes Gabriella
2018. március
A doktornő helyén kezelte a dolgokat, nagyon jó szakembernek ismertem meg
István
2015. február
pontosság, megértés
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése