1 695 468 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rácz Dental - Veresegyháza

Rácz Dental - Veresegyháza

2112 Veresegyház,
Karacs Teréz utca 24.
Rácz Dental - Veresegyháza

Rácz Dental - Veresegyháza

Információk a rendelőről

2112 Veresegyház, Karacs Teréz utca 24.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Megközelíthetőség

Vác, Fót, és Csomád felől: Haladjon Szada felé. A veresegyházi Citroen autószalon utáni körforgalomban a harmadik lehetőségnél térjen ki és kövesse az utat egyenesen az emelkedőn, egészen addig amíg az útnak vége nem lesz. Ott forduljon balra és az első utcánál ismét balra. Onnan már láthatja is a Rácz Dental cégtábláját. Budapest, Gödöllő, és Szada felől: Amint beért Veresegyházára a körforgalomnál az első kijáratnál menjen ki és kövesse az utat egyenesen az emelkedőn, egészen addig amíg az útnak vége nem lesz. Ott forduljon balra és az első utcánál ismét balra. Onnan már láthatja is a Rácz Dental cégtábláját.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 09-12 & 14-20-ig

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése