885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dienes Anna -

Dr. Dienes Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dienes Anna radiológus magánrendelése. 2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Rögtön az egyetem elvégzése után a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kezdtem el dolgozni, ahol egy kisebb megszakítást követően jelenleg is dolgozom. 2009-ben szak...

Tovább olvasom
Dr. Dienes Anna -

Dr. Dienes Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dienes Anna radiológus magánrendelése. 2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Rögtön az egyetem elvégzése után a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kezdtem el dolgozni, ahol egy kisebb megszakítást követően jelenleg is dolgozom. 2009-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt minősítéssel, 2015-ben adjunktusi kine...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dienes Anna radiológus magánrendelése.

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Rögtön az egyetem elvégzése után a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kezdtem el dolgozni, ahol egy kisebb megszakítást követően jelenleg is dolgozom.

2009-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt minősítéssel, 2015-ben adjunktusi kinevezést kaptam.

Szakvizsgát követően az állami szféra mellett folyamatosan dolgoztam a magánegészségügyben is, speciális érdeklődési területem az ultrahang- és CT vizsgálatok, továbbá a mammográfia.

Igyekszem és igyekeztem magam rendszeresen továbbképezni, folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon is. Szabadidőmben, de a hétköznapokban is, az egészséges életmód megszállottja vagyok, sportolok, és igyekszem egészségesen élni.

Specializáció

  • Ultrahang vizsgálatok végzése

Tanulmányok

  • 2003 Semmelweis Egyetem- általános orvos
  • 2008 Radiológia szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése