415 374 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dienes Anna - Radiológus

Dr. Dienes Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dienes Anna radiológus magánrendelése. 2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Rögtön az egyetem elvégzése után a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kezdtem el dolgozni, ahol egy kisebb megszakítást követően jelenleg is dolgozom. 2009-ben szak...

Specializáció

Ultrahang vizsgálatok végzése

Tanulmányok

  • 2003 Semmelweis Egyetem- általános orvos
  • 2008 Radiológia szakvizsga

Tovább olvasom
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dienes Anna radiológus magánrendelése.

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Rögtön az egyetem elvégzése után a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kezdtem el dolgozni, ahol egy kisebb megszakítást követően jelenleg is dolgozom.

2009-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt minősítéssel, 2015-ben adjunktusi kinevezést kaptam.

Szakvizsgát követően az állami szféra mellett folyamatosan dolgoztam a magánegészségügyben is, speciális érdeklődési területem az ultrahang- és CT vizsgálatok, továbbá a mammográfia.

Igyekszem és igyekeztem magam rendszeresen továbbképezni, folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon is. Szabadidőmben, de a hétköznapokban is, az egészséges életmód megszállottja vagyok, sportolok, és igyekszem egészségesen élni.

Specializáció

  • Ultrahang vizsgálatok végzése

Tanulmányok

  • 2003 Semmelweis Egyetem- általános orvos
  • 2008 Radiológia szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése