1 018 434 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Miklós Ágnes - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Miklós Ágnes

(7)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Miklós Ágnes radiológus szakorvos magánrendelése. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2013-ban a CSMEK Hódmezővásárhely-Makó Radiológia Osztályán kezdtem el dolgozni rezidensként, 2016-tól munkám mellett az A...

Tovább olvasom
Dr. Miklós Ágnes - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Miklós Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Miklós Ágnes radiológus szakorvos magánrendelése. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2013-ban a CSMEK Hódmezővásárhely-Makó Radiológia Osztályán kezdtem el dolgozni rezidensként, 2016-tól munkám mellett az Affidea Magyarország szegedi központjának sürgősségi ultrahang műszak...

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Miklós Ágnes radiológus szakorvos magánrendelése. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.  2013-ban a CSMEK Hódmezővásárhely-Makó Radiológia Osztályán kezdtem el dolgozni rezidensként, 2016-tól munkám mellett az Affidea Magyarország szegedi központjának sürgősségi ultrahang műszakjában szereztem széles körű tapasztalatot. Radiológia szakvizsgámat 2018-ban tettem le,  2019. januártól az Affidea Magyarország Péterfy Sándor Utcai Kórház és Baleseti Központ radiológus szakorvosaként tevékenykedem, ahol az általános radiológiai ismereteken felül sürgősségi és mozgásszervi képalkotó diagnosztikában tettem szert nagyobb tapasztalatra, emellett részt veszek a SOTE magyar és külföldi orvostanhallgatóinak traumatológiai radiológia oktatásában is.   

Specializáció

 • Hasi és kismedencei UH
 • Nyaki lágyrész és pajzsmirigy UH
 • Végtagi erek (artériás vagy vénás Doppler UH)
 • Nyaki erek (carotis) Doppler UH
 • Ízületi UH
 • Végtagi lágyrész UH

Tanulmányok

 • 2018 Radiológia szakvizsga
 • 2013 Szegedi Tudományegyetem - ÁOK

Vélemények

7 értékelés
2020. október
2020. szeptember
2020. szeptember
Közvetlen, kedves.
Nem volt.
2020. augusztus
2020. május
Kedves volt a doktornő, és kérdezgetett. látszott,hogy próbál segíteni vagyis megkeresni a probléma okát.
nincs
2020. május
Nem kellett várakozni, kiváló volt a szolgaltatás.
Nem volt ilyen.
2020. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése