321 309 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Regia Dermatológia - Székesfehérvár

Regia Dermatológia - Székesfehérvár

Regia Dermatológia - Székesfehérvár

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


8000 Székesfehérvár, Semmelweis u. 13. 4. emelet.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    26, 26A, 38-as busszal (II. Rákóczi Ferenc Általános iskola megálló) 16, 16A, 17, 23, 24, 25, 31, 32, 33, 34, 35 (Fehérvár Áruház megálló) illetve gyalog a város központtól 5-10 perc

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése