755 232 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Retina Optika

Retina Optika

Retina Optika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


1114 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 82. (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    A Retina Optika kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető. A Móricz Zsigmond körtértől mindössze 10 perc sétára található, a Kosztolányi Dezső tér felé haladva. Újbuda-központtól az 53-as, 154-es és a 212-es jelzésű buszjárattal is könnyen eljuthatunk a rendelőhöz. A Kosztolányi Dezső téri megállótól a Feneketlen-tó irányába haladva, mindössze pár perc alatt elérhető a rendelő.

Vélemények

29 értékelés
2019. október
Az, hogy ott hagyhattam az üzletet.
Az egész ottlétem.
2019. szeptember
Az szemorvos geppel megallapitotta milyen szemuveg dioptriara van szuksem, majd googlen kereste ki, hogy milyen kontaktlencse dioptriara van szuksegem.
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
Kedvesen fogadtak, pedig késtem. Gördülékenyen zajlott minden.
Nem volt.
2019. május
Kedves, Gyors, Rugalmas, Segitokesz
2019. május
2019. május
2019. április
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése