1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rex-San Kft.

Rex-San Kft.

1106 Budapest, X. kerület,
Fehér út 10. 22/A épület
(Felsőrákos)
Információk a rendelőről

A Rex-San Kft. 1991 óta egyedi igényeket kielégítve, kellő empátiával és gyakorlattal rendelkező szakemberekkel segíti erőre a pácienseket. Ortopédiai műhelyünkben járógépeket, protéziseket, míg varrodánkban különböző ortéziseket és fűzőket készítünk. A rehabilitációs orvosi rendelésen, az ortopéd műszerésszel és gyóg...

Tovább olvasom
Rex-San Kft.

Rex-San Kft.

Információk a rendelőről

A Rex-San Kft. 1991 óta egyedi igényeket kielégítve, kellő empátiával és gyakorlattal rendelkező szakemberekkel segíti erőre a pácienseket. Ortopédiai műhelyünkben járógépeket, protéziseket, míg varrodánkban különböző ortéziseket és fűzőket készítünk. A...
Tovább olvasom
1106 Budapest, X. kerület, Fehér út 10. 22/A épület (Felsőrákos)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Rex-San Kft. 1991 óta egyedi igényeket kielégítve, kellő empátiával és gyakorlattal rendelkező szakemberekkel segíti erőre a pácienseket. Ortopédiai műhelyünkben járógépeket, protéziseket, míg varrodánkban különböző ortéziseket és fűzőket készítünk.

A rehabilitációs orvosi rendelésen, az ortopéd műszerésszel és gyógyászati segédeszköz szaktanácsadóval együttműködve biztosítjuk termékek alapos megismerését, kipróbálását. Lehetőség van részletes konzultációra is. A betegvizsgálatok előjegyzés alapján történnek!

Beutaló nem szükséges!

Megközelíthetőség

Őrs Vezér Tértől 5 perc gyalog illetve 3-as villamos Fehér úti Ipari Park megálló.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Ingyenes

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése