283 857 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Rihmer Rendelő

Rihmer Rendelő

Rihmer Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Rendelőnk 2007-ben jött létre azért, hogy a pszichiátriai és belgyógyászati, valamint kardiológiai betegek a lehető legmagasabb színvonalú kezelést kapják.Olyan betegségek gyógyításával foglalkozunk elsősorban, amelyek a WHO adatai alapján gyakoriságuknál...
Tovább olvasom
1122 Budapest, XII. kerület, Magyar Jakubinusok tere 6. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Rendelőnk 2007-ben jött létre azért, hogy a pszichiátriai és belgyógyászati, valamint kardiológiai betegek a lehető legmagasabb színvonalú kezelést kapják.

  Olyan betegségek gyógyításával foglalkozunk elsősorban, amelyek a WHO adatai alapján gyakoriságuknál fogva népbetegségeknek számítanak (depresszió és szorongásos betegségek), ezért Magyarországon is sok embert érintenek. 

  Rendelőnk egy családi vállalkozás, amely 40 év gyógyítási tapasztalatával segíti a betegek életminőségének javulását.

  Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magánrendelőkben az állami egészségügyi ellátás szintjét meghaladó módon, kellemes körülmények között, a legkorszerűbb terápiás módszerekkel segítsünk a hozzánk fordulókon.

Vélemények

67 értékelés
2019. június
2019. május
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. március
2019. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése