467 031 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rihmer Rendelő

Rihmer Rendelő

Rihmer Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Rendelőnk 2007-ben jött létre azért, hogy a pszichiátriai és belgyógyászati, valamint kardiológiai betegek a lehető legmagasabb színvonalú kezelést kapják.Olyan betegségek gyógyításával foglalkozunk elsősorban, amelyek a WHO adatai alapján gyakoriságuknál...
Tovább olvasom
1122 Budapest, XII. kerület, Magyar Jakubinusok tere 6. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Rendelőnk 2007-ben jött létre azért, hogy a pszichiátriai és belgyógyászati, valamint kardiológiai betegek a lehető legmagasabb színvonalú kezelést kapják.

  Olyan betegségek gyógyításával foglalkozunk elsősorban, amelyek a WHO adatai alapján gyakoriságuknál fogva népbetegségeknek számítanak (depresszió és szorongásos betegségek), ezért Magyarországon is sok embert érintenek. 

  Rendelőnk egy családi vállalkozás, amely 40 év gyógyítási tapasztalatával segíti a betegek életminőségének javulását.

  Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magánrendelőkben az állami egészségügyi ellátás szintjét meghaladó módon, kellemes körülmények között, a legkorszerűbb terápiás módszerekkel segítsünk a hozzánk fordulókon.

Vélemények

72 értékelés
2019. október
profi hozzaallas, odafigyeles, alapos tajekoztatas - a doktorno igazan partnernek tekintett!
2019. október
2019. október
maga a honlap
csak a parkolási nehézség
2019. szeptember
2019. szeptember
Kedvenc színeim a barnás narancsos árnyalatok.
-
2019. június
2019. május
2019. április
2019. április
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése