1 574 682 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rudling Health - Hajdúszoboszló

Rudling Health - Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló,
Mátyás király sétány 10. (Hunguest Hotel Béke Gyógyászat)
Információk a rendelőről

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek kialakulását. A szív- és érrendszeri kórképek nagy része krónikussá...

Tovább olvasom
Rudling Health - Hajdúszoboszló

Rudling Health - Hajdúszoboszló

Információk a rendelőről

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek ki...
Tovább olvasom
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. (Hunguest Hotel Béke Gyógyászat)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek kialakulását. A szív- és érrendszeri kórképek nagy része krónikussá válhat, melyek negatív hatással lehetnek a munkára, családi életre és a közérzetre, ezzel párhuzamosan jelentős anyagi terhet is róva a betegre.

Magánrendelőink célja a kardiovaszkuláris betegségek megelőzése, a már kialakult eltérések feltérképezése, terápiás beállítás, valamint ha szükséges, a teljes körű kivizsgálás megszervezése. A konzultáció során tanácsadással állunk pácienseink szolgálatára, hangsúlyt fektetve az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Lehetőség van a különböző szívbetegségek utánkövetésére és a terápiák folyamatos állapot- és panaszfüggő módosítására.

Amennyiben szívkatéterezésre, szívelektrofiziológiai vizsgálatra vagy akár szívműtétre lenne szükség, úgy a beavatkozásokra előjegyzést tudunk biztosítani, akár hotelszolgáltatással is a DE OEC Kardiológiai Intézetben.

A vizsgálatok csendes, nyugodt környezetben történnek- biztosítva a napjainkban egyre nagyobb teret hódító diszkrécióra való igényt.

Várjuk rendelőnkben, hogy együtt tegyünk az Ön szívéért!

Egészségre fel!

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése