883 170 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rudling Health - Hajdúszoboszló

Rudling Health - Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló,
Mátyás király sétány 10. (Hunguest Hotel Béke Gyógyászat)
Információk a rendelőről

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek kialakulását. A szív- és érrendszeri kórképek nagy része krónikussá...

Tovább olvasom
Rudling Health - Hajdúszoboszló

Rudling Health - Hajdúszoboszló

Információk a rendelőről

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek ki...
Tovább olvasom
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. (Hunguest Hotel Béke Gyógyászat)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. (Hunguest Hotel Béke Gyógyászat)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek kialakulását. A szív- és érrendszeri kórképek nagy része krónikussá válhat, melyek negatív hatással lehetnek a munkára, családi életre és a közérzetre, ezzel párhuzamosan jelentős anyagi terhet is róva a betegre.

Magánrendelőink célja a kardiovaszkuláris betegségek megelőzése, a már kialakult eltérések feltérképezése, terápiás beállítás, valamint ha szükséges, a teljes körű kivizsgálás megszervezése. A konzultáció során tanácsadással állunk pácienseink szolgálatára, hangsúlyt fektetve az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Lehetőség van a különböző szívbetegségek utánkövetésére és a terápiák folyamatos állapot- és panaszfüggő módosítására.

Amennyiben szívkatéterezésre, szívelektrofiziológiai vizsgálatra vagy akár szívműtétre lenne szükség, úgy a beavatkozásokra előjegyzést tudunk biztosítani, akár hotelszolgáltatással is a DE OEC Kardiológiai Intézetben.

A vizsgálatok csendes, nyugodt környezetben történnek- biztosítva a napjainkban egyre nagyobb teret hódító diszkrécióra való igényt.

Várjuk rendelőnkben, hogy együtt tegyünk az Ön szívéért!

Egészségre fel!

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése