597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház

Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház

Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház a Zempléni térség lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az utóbbi években több osztály is felújításra került, valamint egy új épület, az Új Technológiai Tömb építésére került sor. Telefonszám:47/525-30047/525-330
3980 Sátoraljaújhely, Mártírok útja 9 sz.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház a Zempléni térség lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az utóbbi években több osztály is felújításra került, valamint egy új épület, az Új Technológiai Tömb építésére került sor.

  Telefonszám:
  47/525-300
  47/525-330

Megközelíthetőség

  A 37-es számú útról a Rákóczi utcára letérve, majd a Táncsics térről a Bajcsy-Zsilinszky utcába hajtva az utca végén, a Mártírok útján található.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése